1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. NetBet Warm Up, preambulul perfect pentru NetBet Open

NetBet Warm Up, preambulul perfect pentru NetBet Open

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2018-12-17 14:05:24

image NetBet Warm Up, preambulul perfect pentru NetBet Open

Deși se părea că IPC Poker Tour este ultimul turneu de poker din România pe 2018, NetBet și PokerFest ne-au pregătit o surpriză. În perioada 26-29 decembrie se va desfășura în București Net Bet Warm Up, o competiție care îmbină pokerul de înaltă calitate cu magia sărbătorilor.

JOACĂ ACUM LA CEA MAI BUNĂ CAMERĂ DE POKER DIN LUME!

Pe parcursul celor patru zile de concurs se va putea juca și cash, însă cei mai mulți își vor îndrepta atenția către Main Event. Acesta va avea un buy-in de 230€ și un fond de premii garantat de 50.000 de euro. 

Pentru cei cu o bancă mai mică, există un satelit de calificare. El va avea loc pe 26 decembrie și se va disputa în format turbo, cu blinduri crescând la fiecare 10 minute. Există 10 bilete de calificare la Main Event, buy-in-ul din satelit fiind de doar 30€. 

Turneul va avea două zile de start, pe 27 și 28, iar masa finală se va desfășura pe 29 decembrie. Competiția a fost denumită "NetBet Warm-Up" deoarece anunță atât revenirea pe piața pokerului a operatorului NetBet, cât și viitorul festival NetBet Open din ianuarie 2019. Festivalul marchează așadar o reintrare pe piata pokerului online românesc a iPoker, care strânge, sub "pălăria" sa, și Titan Poker sau William Hill.

Programul NetBet Warm-Up

NetBet Open

Spuneam mai sus că Net Bet Warm Up se vrea un preambul pentru NetBet Open, care se va desfășura în ianuarie tot la Poker Room din piața Alba Iulia.

Așadar, calendarul 2019 de festivaluri live are o etapă surpriză: înainte de Unibet Open (februarie, Sinaia), buucureștenii vor avea un festival de zece turnee, între 14 și 20 ianuarie 2019. Main Eventul NetBet Open va avea un buy-in de 330€, cu un fond de premiere de 100.000€ garantat.

Jucătorii cu bankrolluri mari vor mai avea la dispoziție si un High Roller de 660€, iar jucătorii care evoluează la mize mai mici vor putea alege între cinci side-eventuri, plecând de la doar 50€ (formate diferite, de la turbo deepstack și până la super-progressive knockout).

Vor exista și trei sateliți: doi pentru ziua 1A (exclusiv) a Main Eventului, cu buy-in de 170 Ron și unul de 300 Ron către High Roller.

Calificare pe net

Main Eventul NetBet Open de luna viitoare va fi precedat de calificări online pe NetBet Poker, cu sateliți în "trepte", plecând de la 2€. Există chiar și o serie de turnee freeroll la care poți juca pentru a obține calificarea mai departe și a avea o șansă de a ajunge gratuit la turneul central din ianuarie.

Satelitul principal și-a consumat prima finală ieri. Dacă vrei să participi direct la următoarea finală, fără a trece prin sub-sateliți, poți intra în lobby-ul NetBet Poker, unde vei căuta "€50 NetBet Open (Re-entry)".

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan Ștefanescu
+59.84
Câștigate
18
Pierdute
7
2
Tudor Cosma
+51.84
Câștigate
40
Pierdute
24
3
Gabriel Morariu
+38.68
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX