1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Mihai Tușnea, marele câștigător la PokerFest Brașov 2018. Câți bani a încasat

Mihai Tușnea, marele câștigător la PokerFest Brașov 2018. Câți bani a încasat

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2018-10-29 13:41:43

image Mihai Tușnea, marele câștigător la  PokerFest Brașov 2018. Câți bani a încasat

Mihai Tușnea este marele câștigător al festivalului aniversar PokerFest Brașov 2018. Rezident sub Tâmpa, acesta a intrat în posesia premiului întâi, de 24000 de euro, după un deal făcut când în turneu mai rămăseseră trei inși.

JOACĂ ACUM LA CEA MAI BUNĂ CAMERĂ DE POKER DIN LUME!

Organizate în parteneriat cu Unibet, turneele care au marcat șapte ani de PokerFest s-au dovedit un succes, jucătorii plecând acasă, în total, cu premii de aproximativ 1.000.000 Ron.

Cel mai important turneu al întrecerii a fost Main Eventul, care a beneficiat de un field puternic, de 287 de jucători. Victoria lui Mihai Tușnea a venit surprinzător, în condițiile în care el nu avea un background la fel de puternic precum unii dintre adversari.

Acesta a intrat la masa finală pe locul al treilea din punct de vedere al numărului de fise și, după șase ore de joc, a reușit să cucerească trofeul. Nu i-a fost deloc ușor, în condițiile în care în ultima zi Cosmin Petrică și Eugen Polexa erau considerați marii favoriți. Nu neapărat grație calităților, cât mai ales ca urmare a faptului că au fost chip leaderi detașați la startul mesei finale. Ei nu și-au gestionat cum trebuie stackurile, lovindu-se, e adevărat, și de bad beaturi. În cele din urmă, cei doi au terminat pe 4, respectiv 5, iar după ieșirea lui Cosmin s-a pus problema unui deal.

După ceva discuții, s-a ajuns la o cale de mijloc, iar Mihai Tușnea, Nicolae Modrea și Ștefan Ianuszewicz au rămas să se lupte pentru trofeu, diferența de pay jump nefiind atât de importantă, după deal. Tușnea s-a impus în cele din urmă, bifând cel mai bun rezultat al carierei.

42.000 de dolari câștigase în întreaga carieră Mihai Tușnea, din poker. Cea mai mare sumă încasată o luase la PCA 2014, când încheia pe locul 47 un mega-turneu, cu buy-in de 10.300$. În ultimii ani, Mihai avusese rezultate mai degrabă modeste, însă acum a revenit în forță și se anunță un candidat important și pentru competițiile viitoare din țara noastră.

Narics Nedelcu, învingător în High Roller

Al doilea turneu ca importanță din cadrul seriei PokerFest a fost High Rollerul. Aici nu am avut parte de surprize, în sensul în care câștigătorul, Narcis Nedelcu, era unul dintre marii favoriți. Și aici s-a ajuns la un deal în trei, iar marele învingător s-a ales cu un premiu de 8370 euro.

Extrem de cunoscut în pokerul online, unde evolua cu pseudonimul 'Narcisus90', Narcis a devenit în ultimii ani și un excelent jucător la mesele live. A dovedit-o încă o dată în weekendul care tocmai a trecut, când a fost cel mai inspirat dintr-un field care a fost compus din regulari români de mare valoare.

După un deal în ultimii trei, Narcis a încasat 8.370€, locurile 2 și 3 fiind inversate ca valoare, ca urmare a edgeului avut de Ionel Prună. Astfel, locul doi s-a ales cu un cec de 5.000€ (Renaldo Dumitrascu), în timp ce locului trei i-a revenit suma de 7.000€ (Ionel Prună).

Narcis Nedelcu e unul dintre cei mai de succes jucători români din toate timpurile. În special pe platformele online el a făcut senzație, ultimul rezultat notabil fiind clasarea bună la seria WCOOP 2018. Cu premii de peste un sfert de milion de dolari pe PokerStars, Narcis a făcut excelent tranziția către mesele live, acumulând până în prezent peste 370.000$ din premii.

Odată PokerFest Brașov terminat, românii își vor îndrepta atenția spre ultimul mare turneu desfășurat în România, în 2018, IPC Poker Tour. Sunt peste o sută de jucători israelieni care și-au anunțat deja prezența, astfel că se anunță un field extrem de puternic și premii pe măsură.

JOACĂ ACUM LA CEA MAI BUNĂ CAMERĂ DE POKER DIN LUME!

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX