1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Pleacă Messi de la FC Barcelona? Este cota 25.00 pentru cea mai probabilă destinație

Pleacă Messi de la FC Barcelona? Este cota 25.00 pentru cea mai probabilă destinație

victorpartan
victorpartan

2020-04-21 21:17:29

image Pleacă Messi de la FC Barcelona? Este cota 25.00 pentru cea mai probabilă destinație

În această perioadă de pauză, Lionel Messi are timp să se gândească pe îndelete la viitorul său. Depinde numai de el dacă va rămâne la FC Barcelona și după finalul acestui sezon, sau va pleca după 19 ani, ca să caute o nouă provocare. Când a semnat prelungirea contractului în 2017, argentinianul a inclus o clauză potrivit căreia poate alege alt club oricând decide, între două sezoane.

Pariază pe transferul lui Lionel Messi după finalul acestui sezon

Evident, nu există club care să nu și-l dorească pe argentinian, dar puține și și-l permit. Lista cluburilor care ar putea să îi asigure salariul dorit și cadrul pentru performanță este cea a echipelor pentru care Betano.ro a fixat cote antepost.

Atunci când au fost de acord cu clauza amintită, șefii lui FC Barcelona ar fi băgat mâna în foc că Messi nu va pleca niciodată. Acum, însă, situația este diferită, din cauza contrelor dintre vedetă și conducere. „Messi va pleca atunci când la FC Barcelona nu va mai urma un proiect de succes, dar aici există mereu un proiect de succes”, și-a făcut curaj antrenorul Quique Setien.

Potrivit foxsports.com.au, cele mai mari șanse de a obține semnătura lui Lionel Messi o are Manchester City, Pep Guardiola având un rol important în efectuarea mutării.

Pariază pe transferul lui Lionel Messi după finalul acestui sezon

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX