1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Mega câștig în Cazinoul Live Betano: 1.000.000 de lei la Ruletă

Mega câștig în Cazinoul Live Betano: 1.000.000 de lei la Ruletă

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-04-08 19:04:28

image Mega câștig în Cazinoul Live Betano: 1.000.000 de lei la Ruletă

Închiderea sălilor terestre în contextul actualei situații complicate a fost de bun augur pentru o utilizatoare a platformei Betano. S-a mutat din offline în online, iar la începutul lunii aprilie a câștigat nu mai puțin de 1.000.000 de lei la mesele de Ruletă din Cazinoul Live!

În contextul în care evenimentele sportive au trecut pe plan secund, amatorii de pariuri sportive online au făcut, logic, trecerea spre alte căi de a-și continua distracția pe Betano. Este și cazul unei tinere de 29 de ani care a decis să-și creeze un cont pe platforma noastră la puțin timp după anunțul conform căruia sălile de joc terestre au fost. Și, așa cum era de așteptat, online-ul a făcut diferența: atrasă de mesele de Ruletă din Cazinoul Live, a depus 750 de lei, mizat pe numerele favorite, a fost inspirată timp de mai multe mâini, iar la finalul primei sale experiențe s-a ales cu nu mai puțin de 1.000.000 de lei! Un start bun al aventurii pe o platformă de pariuri sportive, nu-i așa!?


Cazinoul Live, punctul de atracție de pe Betano!

Iar câștigul nu e deloc întâmplător, în măsura în care Cazinoul Live este secțiunea de pe Betano care s-a dezvoltat cel mai mult în ultimul timp. Astfel, amatorii de Blackjack și Ruletă au la dispoziție atât mese exclusive la care să-și încerce norocul în compania dealerilor români, se pot îndrepta spre mesele clasice sau pot apela la mesele Evolution, unele dintre cele mai apreciate în domeniul jocurilor de noroc online.

Din punct de vedere al ofertelor, Cazinoul Live Betano punctează pe fiecare front: de la Numărul Norocos în fiecare zi de marți la Ruletă, la oferta de joi, în care primești banii înapoi la mesele Evolution, și la cele din weekend, când Jetoanele de Aur apar la Blackjack (sâmbătă) și Ruletă (duminică), fiecare săptămână e plină de noi oportunități. Pentru că pe Betano jocul începe acum și nu se termină niciodată!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX