1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Martin Soukup e marele câștigător de la Unibet Sinaia! Prestații excelente pentru români

Martin Soukup e marele câștigător de la Unibet Sinaia! Prestații excelente pentru români

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2019-02-18 11:55:40

image Martin Soukup e marele câștigător de la Unibet Sinaia! Prestații excelente pentru români

Martin Soukup este marele câștigător de la Unibet Sinaia. Cehul a trecut peste un field extrem de puternic, pentru a pune mâna pe premiul de 71.000 de euro, destinat învingătorului.

JOACĂ ACUM LA CEA MAI BUNĂ CAMERĂ DE POKER DIN LUME!

Ultima săptămână a transformat Sinaia în mai mult decât o stațiune cochetă de munte. Jucători de poker din toată Europa au venit pentru relaxare și participarea la turneele din circuitul Unibet Open. Doar în Main Event au fost 366 de participanți, printre ei mulți scandinavi care au vrut să combine distracția de pe pârtie cu cea de la masa de joc.

Reprezentanții noștri s-au comportat exemplar în evenimentul central, 6 români fiind printre cei 8 care au alcătuit masa finală; asta în condițiile în care doar jumătate din jucătorii prezenți la startul competiției erau compatrioți ai noștri. 

Masa finală de la Unibet Open Main Event

Chip leader a pornit Cristian Grecu, dar avansul lui nu a fost unul uriaș, Martin Soukup și Ștefan Drușcă talonându-l îndeaproape. Intrat cu al șaselea stack la masa finală, Marius Gicovanu a fost cel mai inspirat dintre români. Mâna cheie pentru evoluția sa a fost când  l-a eliminat pe Espen Uhlen Jorstad, după o ciocnire J-J vs 5-5, cu românul competându-și setul de cinciari încă din flop. Zeița Fortuna a fost mult timp de partea lui Marius, la scurt timp după această mână el devenind chip leader, în urma unei ciocniri "coin flip": s-a dublat cu J-J, contra lui Ștefan Drușcă, cel care a deținut A-K suited pre-flop. Din fericire pentru Marius, boardul a fost format doar din cărți mici, iar valeții săi au rezistat.

În heads'up, însă, Gicovanu a dat peste Martin Soukup, care câștigase un turneu din circuitul Unibet și acum trei ani. Atunci, cehul se impusese în Malta, iar de această dată nu a făcut altceva decât să repete acea performanță. Heads'up-ul a fost unul de durată, bătălia dintre Gicovanu și Soukup durând aproximativ două ore. Cehul a luat pe final un avantaj mare și românul a înțeles că doar dublându-se succesiv ar mai putea reveni în cărți, cu șanse mari. A împins cu K romb - 10 romb, iar adversarul a plătit cu un as mic (A-5 offsuited). De pe flop a apărut asul, iar cehul era favorit în proporție de peste 90%, doar un runner-runner mai salvându-l pe compatriotul nostru. Boardul a fost în final A-4-7-K-5, iar Soukup a devenit marele câștigător al Main Eventului Unibet de la Sinaia.

Marius Gicovanu nu are motive să fie supărat, runul său în turneu fiind extrem de bun. Pe lângă cei 45.000 de euro câștigați, românul se poate lăuda cu faptul că a trecut de bariera celor 800.000 de dolari câștigați din poker live în toată cariera. El a reușit de-a lungul timpului nu mai puțin de 54 de intrări în bani. În 6 dintre situații, a mers până la capăt, câștigând competițiile la care a participat.

CLASAMENT FINAL

20 de români au intrat în bani la Main Eventul Unibet, de la Sinaia. Solomon Stan, Iulian Bleau și Andrei Dobrescu au încheiat lista cu premii obținute de compatrioții noștri, fiecare plecând acasă cu 2.085€.

Toți jucătorii români își îndreaptă acum atenția spre București, acolo unde în perioada 4-10 martie, la hotelul Intercontinental, va avea loc 888LIVE. Doar în Main Event vor fi premii garantate de 300.000 de euro, astfel că ne așteptăm la un eveniment pe cinste.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan Ștefanescu
+59.84
Câștigate
18
Pierdute
7
2
Tudor Cosma
+51.84
Câștigate
40
Pierdute
24
3
Gabriel Morariu
+38.68
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX