1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Marți 12 noiembrie începe PredictorX, concurs cu premii lunare de 5,700RON!

Marți 12 noiembrie începe PredictorX, concurs cu premii lunare de 5,700RON!

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-11-11 09:11:51

image Marți 12 noiembrie începe PredictorX, concurs cu premii lunare de 5,700RON!

De-a lungul timpului membrii comunității PariuriX au putut participa la competiții precum Biletul Zilei (în diferite formate) sau Cupa Mondială PariuriX (cu ocazia turneului final din 2018) unde s-au acordat premii în bani bonus, o consolă de gaming, tablete și foarte multe freebet-uri! Acum a venit momentul pentru un nou concurs, care va purta numele de PredictorX și care va pune la bătaie premii lunare CASH de 5,700RON. Participarea este complet gratuită, iar banii câștigați vor fi trimiși direct în contul vostru bancar!

Concursul va debuta mâine și va fi format atât din etape săptămânale, cât și runde lunare. În fiecare etapă va trebui să dați pronosticuri la mai multe meciuri de fotbal, iar în funcție de punctajul acumulat puteți câștiga unul din premiile săptămânale puse în joc. La finalul fiecăror 4 etape se va face un clasament lunar pe baza căruia se vor acorda premii suplimentare! Valoarea totală a premiilor va fi de 5,700RON în fiecare lună! Sunt convins că abia așteptați să aflați mai multe detalii despre concurs, cum ar fi premiile exacte sau modul în care se vor calcula punctele. Însă nu vom intra în detalii chiar acum, așa că vă rugăm să aveți răbdare până mâine, moment în care veți afla tot ce trebuie să știți despre noul concurs PredictorX!

Joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX