1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Cel mai bun marcator din istoria Premier League. Lupta se reia

Cel mai bun marcator din istoria Premier League. Lupta se reia

victorpartan
victorpartan

2020-04-28 21:34:19

image Cel mai bun marcator din istoria Premier League. Lupta se reia

În Anglia, s-a inițiat „Project Restart”, planul de restartare a fotbalului. Arsenal, Brighton și West Ham și-au deschis bazele sportive pentru pregătirea individuală a jucătorilor. Reluarea sezonului este programată pentru 8 iunie.

Pariază pe cel mai bun marcator din istoria Premier League

Automat, se va relua și cursa pentru obiectivele de echipă sau individuale. Cinci jucători vor trage tare, la propriu și la figurat, pentru a înscrie golurile prin care să atingă două borne de performanță. Mane (Liverpool), Sterling (Manchester City) și Salah (Liverpool) se apropie de 100 de goluri marcate în Premier League. Cine va fi primul care va atinge acest record?Betano.ro a afișat cotele antepost pentru întrecerea dintre cei trei atacanți: 

Pentru a paria în cunoștință de cauză, e bine să știți că Sadio Mane are la activ 80 de goluri (14 reușite în acest sezon), Raheem Sterling a marcat 77 (11), iar Mohamed Salah are 72 de reușite (16 în sezonul 2019-2020).

Antony Martial și Marcus Rashford, ambii de la Manchester United, au propriul „meci”, pentru atingerea bornei de 50 de goluri marcate în prima ligă britanică.

Până în prezent, Martial a înscris 45 de goluri în Premier League (dintre care 11 în acest sezon). Rashford are cu patru reușite mai puțin, dar este mai eficient în acest campionat (a marcat 14).

Pariază pe cel mai bun marcator din istoria Premier League

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+123.76
Câștigate
59
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX