Cel mai bun marcator din istoria Premier League. Lupta se reia

342 0

În Anglia, s-a inițiat „Project Restart”, planul de restartare a fotbalului. Arsenal, Brighton și West Ham și-au deschis bazele sportive pentru pregătirea individuală a jucătorilor. Reluarea sezonului este programată pentru 8 iunie.

Pariază pe cel mai bun marcator din istoria Premier League

Automat, se va relua și cursa pentru obiectivele de echipă sau individuale. Cinci jucători vor trage tare, la propriu și la figurat, pentru a înscrie golurile prin care să atingă două borne de performanță. Mane (Liverpool), Sterling (Manchester City) și Salah (Liverpool) se apropie de 100 de goluri marcate în Premier League. Cine va fi primul care va atinge acest record?Betano.ro a afișat cotele antepost pentru întrecerea dintre cei trei atacanți: 

Pentru a paria în cunoștință de cauză, e bine să știți că Sadio Mane are la activ 80 de goluri (14 reușite în acest sezon), Raheem Sterling a marcat 77 (11), iar Mohamed Salah are 72 de reușite (16 în sezonul 2019-2020).

Antony Martial și Marcus Rashford, ambii de la Manchester United, au propriul „meci”, pentru atingerea bornei de 50 de goluri marcate în prima ligă britanică.

Până în prezent, Martial a înscris 45 de goluri în Premier League (dintre care 11 în acest sezon). Rashford are cu patru reușite mai puțin, dar este mai eficient în acest campionat (a marcat 14).

Pariază pe cel mai bun marcator din istoria Premier League

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi