1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Un pariu cu adevărat special: vom avea un manager femeie în Premier League?

Un pariu cu adevărat special: vom avea un manager femeie în Premier League?

victorpartan
victorpartan

2019-06-28 12:00:11

image Un pariu cu adevărat special: vom avea un manager femeie în Premier League?

„Este doar o chestiune de timp până când vom avea un manager femeie în Premier League”, a scris „The Sun”, după ce s-a vorbit că Emma Hayes va prelua echipa masculină a lui Chelsea Londra, după ce a antrenat-o pe cea feminină. „În era egalității sociale, nu există niciun impediment ca unul dintre antrenorii de pe prima scenă a fotbalului britanic să fie de sex feminin”, au considerat jurnaliștii de la cotidianul amintit, care sunt convinși că oamenii trebuie judecați exclusiv după criteriul profesionalismului.

Pariază pe numirea unei femei ca manager la un club din Premier League!

Zvonul a determinat reacții variate din partea fanilor. Unii au comentat că Hayes merita o șansă, pentru că a câștigat un campionat și două cupe cu echipa feminină a clubului londonez. Alții s-au declarat împotrivă: „Este o diferență de la cer la pământ între cele două competiții. După prima înfrângere, i se va cere demisia. Trebuie să ai ceva experiență în fotbalul masculin, nu o poți antrena direct pe Chelsea”.

De altfel, agențiile de pariuri sportive online au introdus în ofertă această temă. Unibet.ro oferă cota 26.00 celor care pariază că o femeie va fi numită manager în Premier League până la finalul sezonului 2019-2020 și cota 21.00 ca acest lucru să se întâmple până la finalul sezonului 2020-2021.

În ceea ce o privește pe Emma Hayes, dacă ar avea voie, ea ar paria pe „Da”. „Este o chestiune de timp până când o femeie va arbitra în Premier League și este o chestiune de timp până când o femeie va antrena o echipă masculină”, a declarat antrenoarea într-o conferință de presă, în luna aprilie.

Pariază pe numirea unei femei ca manager la un club din Premier League!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX