Mai ai până pe 31 iulie să depui Declarația Unică!

2019-07-29 09:54:48 1,4k 0

Este destul de posibil să îți fi ieșit complet din minte faptul că până la 31 iulie 2019 trebuie să depui Declarația Unică. Te înțeleg, a trecut mai bine de un an de când a fost introdusă impozitarea la sursă la casele de pariuri și cazinourile online. Chiar și așa, deoarece impozitarea la sursă a intrat în vigoare pe 22 martie 2018, iar în Declarația completată anul trecut ai acoperit retragerile pe 2017, înseamnă că toate retragerile efectuate între 1 ianuarie 2018 și 22 martie 2018 rămân nedeclarate.

Cum știi dacă ai efectuat o retragere în acea perioadă? În principiu ai primit un mail de la operatorii respectivi în care ți s-a menționat exact cât ai retras și când. Caută prin inbox, mesajele pot avea o vechime de câteva luni. 

Și stai liniștit, nu este greu să completezi și să depui Declarația Unică. mai ales că asta se poate face online! Pentru a îți veni în ajutor ți-am pregătit un tutorial amănunțit - Tutorial completare Declarație Unică pentru anul 2018. Pentru eventuale nelămuriri, te așteptăm cu întrebări în cadrul acelui articol! Este mai bine să pierzi 5 minute și să completezi acum Declarația Unică pentru a scăpa de griji, decât să te trezești mai târziu cu o amendă.

Joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate!

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult