1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Mai ai până pe 31 iulie să depui Declarația Unică!

Mai ai până pe 31 iulie să depui Declarația Unică!

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-07-29 09:54:48

image Mai ai până pe 31 iulie să depui Declarația Unică!

Este destul de posibil să îți fi ieșit complet din minte faptul că până la 31 iulie 2019 trebuie să depui Declarația Unică. Te înțeleg, a trecut mai bine de un an de când a fost introdusă impozitarea la sursă la casele de pariuri și cazinourile online. Chiar și așa, deoarece impozitarea la sursă a intrat în vigoare pe 22 martie 2018, iar în Declarația completată anul trecut ai acoperit retragerile pe 2017, înseamnă că toate retragerile efectuate între 1 ianuarie 2018 și 22 martie 2018 rămân nedeclarate.

Cum știi dacă ai efectuat o retragere în acea perioadă? În principiu ai primit un mail de la operatorii respectivi în care ți s-a menționat exact cât ai retras și când. Caută prin inbox, mesajele pot avea o vechime de câteva luni. 

Și stai liniștit, nu este greu să completezi și să depui Declarația Unică. mai ales că asta se poate face online! Pentru a îți veni în ajutor ți-am pregătit un tutorial amănunțit - Tutorial completare Declarație Unică pentru anul 2018. Pentru eventuale nelămuriri, te așteptăm cu întrebări în cadrul acelui articol! Este mai bine să pierzi 5 minute și să completezi acum Declarația Unică pentru a scăpa de griji, decât să te trezești mai târziu cu o amendă.

Joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX