Mai ai până pe 31 iulie să depui Declarația Unică!

Este destul de posibil să îți fi ieșit complet din minte faptul că până la 31 iulie 2019 trebuie să depui Declarația Unică. Te înțeleg, a trecut mai bine de un an de când a fost introdusă impozitarea la sursă la casele de pariuri și cazinourile online. Chiar și așa, deoarece impozitarea la sursă a intrat în vigoare pe 22 martie 2018, iar în Declarația completată anul trecut ai acoperit retragerile pe 2017, înseamnă că toate retragerile efectuate între 1 ianuarie 2018 și 22 martie 2018 rămân nedeclarate.

Cum știi dacă ai efectuat o retragere în acea perioadă? În principiu ai primit un mail de la operatorii respectivi în care ți s-a menționat exact cât ai retras și când. Caută prin inbox, mesajele pot avea o vechime de câteva luni. 

Și stai liniștit, nu este greu să completezi și să depui Declarația Unică. mai ales că asta se poate face online! Pentru a îți veni în ajutor ți-am pregătit un tutorial amănunțit - Tutorial completare Declarație Unică pentru anul 2018. Pentru eventuale nelămuriri, te așteptăm cu întrebări în cadrul acelui articol! Este mai bine să pierzi 5 minute și să completezi acum Declarația Unică pentru a scăpa de griji, decât să te trezești mai târziu cu o amendă.

Joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!