1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Lottoland lansează Bitcoin Lotto, prima loterie Bitcoin din lume

Lottoland lansează Bitcoin Lotto, prima loterie Bitcoin din lume

Mirel Nicolaie
Mirel Nicolaie

2017-12-25 07:48:02

image Lottoland lansează Bitcoin Lotto, prima loterie Bitcoin din lume

Operatorul de pariuri on-line de loterie Lottoland a trecut la nivelul următor, oferind ceea ce susține că este prima loterie Bitcoin din lume. Bitcoin Lotto se cheamă noul produs al companiei și este o tragere la sorți a numerelor gen 6/49 - bazată pe rezultatele oficiale ale loteriei spaniole Bonolotto. Concret, orice jucător care reușește să ghicească cele șase numere extrase va câștiga un jackpot de 1k BTC, în valoare de aproximativ 14,2 milioane de euro. 

În cazul mai multor câștigători, jackpot-ul Bitcoin Lotto (foto: calvinayre.com) va depinde de numărul de câștigători ai marelui premiu de la Bonolotto. Iar Lottoland vine și cu un exemplu: ”Dacă sunt 2 câștigători Lottoland din Lotto Bitcoin și 2 câștigători ai jackpotului Bonoloto, norocoșii Lottoland ar câștiga fiecare câte 250 BTC".

După fiecare extragere, Lottoland va bloca valoarea actuală de 1k BTC așa cum este indicat pe topurile Coinbase. Această valoare va fi transformată în BTC atunci când câștigătorul solicită oficial plata prin intermediul BTC. Extragerile se vor desfășoară în fiecare zi, cu excepția celei de duminică. 

Deschide cont și pariază pe cele mai populare loterii din lume chiar acum, de pe calculator sau mobil!

Acest nou produs constă, de fapt, mai mult într-o noutate decât într-o inovație adevărată, singurul element schimbat fiind modalitatea de a colecta un premiu în Bitcoin. Lottoland va oferi câștigătorilor opțiunea de a încasa echivalentul de numerar în momentul în care extragerea va fi omologată. Actualul preț al biletului Bitcoin Lotto este de 3,50 EUR, ceea ce înseamnă că aproape oricine va putea cumpăra un tichet care s-i ofere șansa unui câștig substanțial. 

De asemenea, comisioanele Bitcoin Cash (BCH) nu doar mai mici, dar tranzacțiile BCH sunt procesate și mai rapid. CEO-ul Lottoland, Nigel Birrell, consideră că șansele sunt mai mari de a câștiga jackpotul Bitcoin Lotto - de aproximativ zece ori mai multe decât câștigarea EuroMillions. Ultimul este un produs pe care Lottoland va trebui în curând să-l reconsidere în cadrul ofertei sale din Marea Britanie, pentru a se asigura că noua ofertă va face o figură frumoasă în rândul jucătorilor. 

Plasează pariuri loto chiar acum! Primele 10 pariuri sunt din partea casei!

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX