Lippi, Spalletti sau Pochettino pe banca României? Poți paria la Fortuna!

793 0

În urmă cu câteva zile vă prezentam un articol cu cotele de la Betano pe viitorul selecționer al României. Între timp efortuna.ro a venit și ea cu cote, iar mai mult decât atât, a pulsat adăugând în ofertă câteva nume complet neașteptate.

Astfel, în afară de deja popularii Mirel Rădoi (2.00), Dan Petrescu (4.00) sau Ghoerghe Hagi (4.00), acum poți paria și pe câteva variante mai SF cum ar fi Marcello Lippi (150.00), Bruno Labbadia (150.00), Luciano Spalletti (200.00) sau Mauricio Pochettino (500.00). Probabil l-am fi avut și pe Mourinho în ofertă dacă nu i-ar fi luat locul lui Pochettino la Tottenham :)

Este totuși interesant de observat că Ladislau Boloni, vehiculat în ultimele zile prin presă, are o cotă de 100.00 pentru a deveni noul antrenor al naționalei, aproape la fel de mare precum variantele mult mai fanteziste de mai sus.

Conform lui Mihai Stoichiță, FRF va decide în aproximativ 2 săptămâni noul viitorului selecționer, deci încă avem tot timpul din lume pentru a specula. Tu cine crezi că poate califica România la Euro 2020?

Pariază pe viitorul selecționer al naționalei României cu până la 500RON extra de bun venit!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult