1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Duel la vârf în Ligue 1: cotă 2.30 pentru un pariu logic

Duel la vârf în Ligue 1: cotă 2.30 pentru un pariu logic

victorpartan
victorpartan

2019-05-09 00:19:43

image Duel la vârf în Ligue 1: cotă 2.30 pentru un pariu logic

Mai sunt numai trei etape de jucat din această ediție a Ligue 1, iar Lyon și St. Etienne luptă pentru locul 3, care duce în preliminariile Ligii Campionilor. Acum, această poziție este ocupată de lyonezi, însă „verzii” sunt la numai un punct în spate.

Pariază pe echipa care va termina pe locul 3 sezonul în Ligue 1

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Program Lyon: în deplasare cu Marseille (locul 6 în prezent), acasă cu Caen (18), în deplasare cu Nimes (8)

Program St. Etienne: acasă cu Montpellier (locul 5 în prezent), acasă cu Nice (locul 7), în deplasare cu Angers (locul 12)

Duelul dintre cele două echipe de top din Hexagon a inspirat un pariu antepost pe Unibet.ro, operator care oferă cota 1.55 pentru ca Lyon să termine în Top 3 și 2.30 pentru un succes al lui St. Etienne.

Dacă ne uităm pe program, observăm că Lyon mai are de jucat două meciuri în deplasare, dintre care unul contra lui Marseiile, în timp ce St. Etienne joacă două partide din trei pe teren propriu. Măcar din acest punct de vedere, ne putem gândi că merită să încercăm un pariu pe cota de 2.30. Este, totuși, numai un punct distanță. 

Pariază pe echipa care va termina pe locul 3 sezonul în Ligue 1

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX