1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Avem posibilitatea de a urmări live video meciurile din Liga 1 Betano!

Avem posibilitatea de a urmări live video meciurile din Liga 1 Betano!

Baicu Marius
Baicu Marius

2017-07-21 17:25:00

image Avem posibilitatea de a urmări live video meciurile din Liga 1 Betano!

O veste cu adevărat importantă vine astăzi din partea sponsorului Ligii 1 Betano! La doar câteva zile după ce a devenit sponsorul oficial al primei ligi din România, am aflat că această casă de pariuri online va începe să transmită live video toate meciurile din Liga 1 Betano. Ea este de altfel singura agenție licențiată care are dreptul legal de a oferi această facilitate. Deci cu siguranță acesta este un motiv întemeiat pentru a deschide un cont de pariuri!

Joacă acum la Betano, singura agenție la care poți urmări Liga 1 online!

Prima partidă care va putea fi urmărită pe site este cea de astăzi (21.07.2017) dintre Sepsi și FC Juventus București de la ora 18:30, după care bineînțeles vei putea vedea și Poli Timișoara vs FCSB de la ora 21:00. La acel meci este oferită și populara promoție marjă 0 care garantează cele mai bune cote.


Cum pot urmări meciuri live online Liga 1 Betano?

Pentru a avea acces la acest serviciu, singura condiție este aceea de a avea o balanță pozitivă a contului de pariuri. În rest, accesul este nelimitat, iar transmisiunile oferite pot fi accesate într-un mod complet gratuit. Astfel ai posibilitatea de a urmări partidele preferate din prima ligă din România din exact aceeași fereastră din care plasezi pariuri live.

Mai mult decât atât, ai acces la serviciul de live streaming și de pe dispozitive mobile prin intermediul aplicației Betano pentru IOS și Android. Acesta este un aspect foarte important de precizat, pentru că metodele de a urmări partidele din Liga 1 Betano de pe telefon sau tabletă erau mai mult decât limitate, iar în cele mai multe cazuri vorbeam de servicii care solicitau costuri suplimentare (aici mă gândesc în special la serviciile pentru mobil oferite de către televiziuni). 

 

Ce trebuie să mai știu?

Betano.ro este fără îndoială agenția perfectă pentru a paria pe România Liga 1 Betano. Nu doar că poți urmări live meciurile preferate, dar te așteaptă peste 160 de opțiuni de pariere la fiecare partidă. Printre opțiunile oferite se regăsesc o gamă largă de pariuri pe cornere și cartonașe, atât pre-meci cât și live, criteriu la care nu știu sincer câte agenții stau la fel de bine.

Este oferită și o gamă largă de pariuri de lungă durată pe fiecare echipă în parte, oferta cea mai bogată fiind cea pe CS U Craiova, echipă la care de asemenea Betano este partenerul oficial (detalii aici).

Pariază acum pe Liga 1 Betano >>> te așteaptă o ofertă bogată și transmisiuni live video disponibile pe PC și mobil!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX