1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Liga Campionilor: bookmakerii merg pe mâna lui Manchester City

Liga Campionilor: bookmakerii merg pe mâna lui Manchester City

Caramavrov
Caramavrov

2023-04-21 09:43:02

image Liga Campionilor: bookmakerii merg pe mâna lui Manchester City

Primele două favorite la câștigarea trofeului ChampionsLeague 2022-2023, Manchester City și Real Madrid, se întâlnesc în semifinale. Cea de-a doua semifinală a competiției este o ediție internațională a „Derby della Madoninna”, Inter vs AC Milan.

Foto: worldfootball.net

Prima manșă a confruntării dintre Manchester City și Real este programată pe 9 mai, în Spania, iar manșă secundă pe 17 mai, în timp ce primul episod din „dubla” Inter vs AC Milan se desfășoară pe 10 mai, cu returul pe 16 mai. 

Agențiile de pariuri online partenere au afișat cotele pentru câștigătoarea Ligii Campionilor, iar fanii lui Manchester City au primit un „boost” de încredere. Nu numai ei cred că echipa antrenată de Pep Guardiola este foarte bună, ci și bookmakerii. Iată oferta antepost Unibet:

Rezultatele din fazele eliminatorii:

Optimi de finală

Leipzig vs Man City 2-2
Man City vs Leipzig 7-0

Liverpool vs Real Madrid 2-5
Real Madrid vs Liverpool 1-0

Inter vs Porto 1-0
Porto vs Inter 0-0

AC Milan vs Tottenham 1-0
Tottenham vs AC Milan 0-0

Sferturi de finală

Man City vs Bayern 3-0
Bayern vs Man City 1-1

Real Madrid vs Chelsea 2-0
Chelsea vs Real Madrid 0-2

Benfica vs Inter 0-2
Inter vs Benfica 1-1

AC Milan vs Napoli 1-0
Napoli vs AC Milan 1-1

Real Madrid este deținătoarea trofeului, fiind până acum de 14 ori oficial cea mai bună echipă din Europa. Echipa spaniolă nu era în Top 5 favorite la începutul sezonului, dar situația a fost similară și anul trecut, când „albii” au triumfat după ce au eliminat echipele creditate cu cele mai mari șanse: PSG în „optimi”, Chelsea în „sferturi” și Manchester City în semifinale.  

Așadar, în ciuda cotelor actuale, nu poate nimeni să bage mâna în foc că formația pregătită de Ancelotti este ca și eliminată. Un pariu cu miză mai mică plasat acum pe Real are valoare. După semifinale, în cazul în care se vor califica, probabil că „spaniolii” vor avea cotă sub 1.70 să se impună în finala care se va juca pe 10 iunie, de la ora 22:00, pe stadionul Ataturk din Istanbul (Turcia).

Credit foto: worldfootball.net

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+25.84
Câștigate
8
Pierdute
2
2
Marius Huțu
+21.85
Câștigate
8
Pierdute
3
3
Baicu Marius
+20
Câștigate
2
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX