1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Liga 1 se mută în FIFA20! LPF organizează o competiție ce va fi transmisă la TV!

Liga 1 se mută în FIFA20! LPF organizează o competiție ce va fi transmisă la TV!

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-04-09 15:39:24

image Liga 1 se mută în FIFA20! LPF organizează o competiție ce va fi transmisă la TV!

Astăzi Liga Profesionistă de Fotbal a făcut o surpriză imensă iubitorilor de fotbal din România, dar și celor pasionați de jocuri video. LPF va organiza în perioada 16 aprilie - 6 mai o competiție oficială de FIFA20 cu cele 14 cluburi din Liga 1, fiecare reprezentat de câte un gamer profesionist. În fiecare săptămână din perioada menționată, va avea loc câte o etapă zilnică de joi până duminică. Liga se va juca în sistem fiecare vs fiecare. 

Mai mult decât atât, LPF a primit acordul de a transmite meciurile la televiziunile partenere, ceea ce înseamnă că le vom putea vedea live pe canalele Look TV, Digi și Telekom (totuși alteptăm confirmarea să vedem dacă toate televiziunile menționate se vor arăta interesate de difuzarea acestor meciuri).

Ne așteptăm ca respectivele partide să fie disponibile și la pariuri sportive, dar bineînțeles că momentan este o simplă presupunere. În zilele următoare, pe măsură ce vom afla mai multe informații despre această competiție, vom reveni și noi cu detalii suplimentare. Însă este de apreciat că LPF s-a arătat deschisă către ceva atât de inovativ.

Pentru cei care încă nu știu, campionatul României este pentru prima dată disponibil într-un joc de FIFA, deci dacă îți cumperi jocul (pe PC, Xbox sau PS4) te poți juca și tu cu echipe precum FCSB, Dinamo, Voluntari sau Clinceni. 

Comunicatul oficial despre această competiție de FIFA20 poate fi găsit AICI, în timp ce site-ul oficial va fi https://stamacasaliga1.ro/ (momentan este în lucru) 

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX