1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Kylian Mbappe îți poate tripla banii la pariuri

Kylian Mbappe îți poate tripla banii la pariuri

victorpartan
victorpartan

2019-07-26 22:02:55

image Kylian Mbappe îți poate tripla banii la pariuri

Kylian Mbappe ține prima pagină a presei sportive internaționale chiar și în presezon. În aceste zile se vorbește intens despre ce alegere va face atacantul „evaluat” de CIES Observatory la 250 de milioane de euro: va accepta oferta de prelungire a contractului cu PSG sau se va transfera la finalul sezonului 2019-2020?

Pariază pe numărul de goluri înscris de Kylian Mbappe în sezonul 2019-2020

Potrivit „El Pais”, magnatul Nasser al-Khelaïfi i-ar fi propus lui Kylian o mărire de salariu cu... 38 de milioane de euro. Dacă va accepta, jucătorul va câștiga numai din contract 50 de milioane de euro pe sezon. Rămâne de văzut ce contraoferte vor face Real Madrid și Manchester City, cele două cluburi care și-au exprimat internția de a-l transfera pe atacantul în vârstă de 20 de ani.

Mbappe este vedetă și în ofertele caselor de pariuri sportive online. Unibet.ro, de exemplu, propune un pariu antepost pe numărul de goluri marcat de francez în sezonul următor al Ligue 1. Selecția cu cele mai mari șanse de câștig pare a fi „35-39 de goluri”, la o cotă de 3.00.

Kylian Mbappe a înscris 33 de goluri în campionatul precedent. Se pregătește asiduu pentru noul sezon. „Mbappé is on fire” (în traducere aproximativă „Mbappe este de neoprit”), au scris jurnaliștii de la onefootball.com, care l-au urmărit pe star la antrenamentele din cantonamentul desfășurat de PSG în China. Așadar, sunt șanse bune ca internaționalul francez să înscris peste 35 de goluri. 

În același timp, trebuie ținut cont că acesta nu a ajuns, încă, la maturitatea fotbalistică. Mai are de învățat și de muncit pentru a avea eficiență maximă în fața porților adverse. Va avea nevoie de mult noroc ca să atingă cota 40 de goluri sau să o depășească.

Pariază pe numărul de goluri înscris de Kylian Mbappe în sezonul 2019-2020

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX