1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Klaus Iohannis pornește ca favorit cert în turul 2 al prezidențialelor!

Klaus Iohannis pornește ca favorit cert în turul 2 al prezidențialelor!

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-11-12 12:30:22

image Klaus Iohannis pornește ca favorit cert în turul 2 al prezidențialelor!

Sperăm că ați fost la vot și ați pus ștampila pe candidatul în care credeți. Dacă nu, încă mai aveți o șansă pe 24 noiembrie în turul 2, acolo unde au ajuns Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. 

Casele de pariuri online nu au pierdut timpul și au adăugat deja în ofertă cotele pe câștigător, iar actualul președinte pornește ca favorit cert cu o cotă de doar 1.02 conform efortuna.ro. De partea cealaltă, Viorica Dăncilă a primit o cotă foarte mare de 8.00 pentru a fi prima femeie președinte din istoria României! Vă reamintim că primul tur a fost câștigat de Iohannis cu 37.49%, în timp ce reprezentanta PSD a primit 22.69% din voturi!

Momentan nu putem paria și pe alte piețe, dar sunt convins că în zilele următoare vor apărea pariuri pe prezența la vot, marja de câștig și multe altele! Așa că recomandăm să urmăriți în continuare secțiunea noastră de Știri pentru cele mai noi informații. Până atunci puteți paria la Fortuna Bet pe o gamă variată de sporturi cu un pachet de bun venit de 100% până la 500RON!

Încasează acum 500RON pachet de bun venit!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+98.8
Câștigate
31
Pierdute
11
2
Curry
+58.72
Câștigate
11
Pierdute
4
3
Baicu Marius
+42.55
Câștigate
5
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX