Klaus Iohannis pornește ca favorit cert în turul 2 al prezidențialelor!

871 0

Sperăm că ați fost la vot și ați pus ștampila pe candidatul în care credeți. Dacă nu, încă mai aveți o șansă pe 24 noiembrie în turul 2, acolo unde au ajuns Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. 

Casele de pariuri online nu au pierdut timpul și au adăugat deja în ofertă cotele pe câștigător, iar actualul președinte pornește ca favorit cert cu o cotă de doar 1.02 conform efortuna.ro. De partea cealaltă, Viorica Dăncilă a primit o cotă foarte mare de 8.00 pentru a fi prima femeie președinte din istoria României! Vă reamintim că primul tur a fost câștigat de Iohannis cu 37.49%, în timp ce reprezentanta PSD a primit 22.69% din voturi!

Momentan nu putem paria și pe alte piețe, dar sunt convins că în zilele următoare vor apărea pariuri pe prezența la vot, marja de câștig și multe altele! Așa că recomandăm să urmăriți în continuare secțiunea noastră de Știri pentru cele mai noi informații. Până atunci puteți paria la Fortuna Bet pe o gamă variată de sporturi cu un pachet de bun venit de 100% până la 500RON!

Încasează acum 500RON pachet de bun venit!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi