1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Kaizen Gaming (Stoiximan | Betano) s-a clasat pe prima poziție în două categorii ale EGR Operator Awards 2021

Kaizen Gaming (Stoiximan | Betano) s-a clasat pe prima poziție în două categorii ale EGR Operator Awards 2021

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-12-17 11:06:11

image Kaizen Gaming (Stoiximan | Betano) s-a clasat pe prima poziție în două categorii ale EGR Operator Awards 2021

Operatorul Kaizen Gaming, prezent în România prin brandul Betano, a fost recunoscut în cadrul Galei EGR Operator Awards 2021 din Londra drept cel mai bun Operator de Pariuri pe Fotbal și deținător al celui mai bun Customer Support. Cele două categorii au o importanță ridicată pentru orice furnizor de divertisment online, premiile EGR Operator Awards fiind considerate „Oscarurile industriei eGaming”.

Membrii juriului au apreciat și punctat oferta generoasă a Kaizen Gaming, care acoperă cel mai mare număr de piețe de fotbal din întreaga lume, precum și extra ofertele localizate. Acestea asigură cea mai bună experiență de joc clienților din șapte țări și sunt furnizate de grup prin intermediul brandurilor BETANO și Stoiximan.

Cea de-a doua distincție primită de Kaizen Gaming recunoaște meritele echipei interne de suport clienți, disponibilă 24/7, și accesibilă prin numeroase canale de comunicare. Pregătirea  echipei a dus la soluționarea imediată a 95% din solicitări, o performanță deosebită, indiferent de domeniu. Susținut de proceduri inovatoare și optimizarea permanentă a operațiunilor, suportul acordat de Kaizen Gaming clienților a depășit concurența pe mai multe paliere: calitate, rapiditate și eficiență.

„Cele două premii prestigioase reflectă pasiunea și angajamentul întregii noastre echipe. Suntem foarte mândri să ne numărăm printre cei mai buni din industrie și vom continua să inovăm, să adoptăm cele mai noi tehnologii și să răspundem rapid provocărilor, pentru a furniza constant divertisment online de cea mai bună calitate”, a declarat George Daskalakis, fondator și CEO, Kaizen Gaming.

Pe lângă cele două premii câștigate, Kaizen Gaming s-a numărat și printre finaliștii a opt categorii EGR Operator Awards 2021, inclusiv categoria Cea mai bună Platformă Mobilă (Mobile Operator of the Year), recunoaștere pe care compania a primit-o în 2019.

Joacă acum la acest operator cu un super pachet de bun venit!

 

***

Despre BETANO

BETANO face parte din grupul Kaizen Gaming, cea mai mare companie de GameTech din Grecia și una dintre cele mai dinamice din Europa. Cu peste 1000 de angajați în Europa și America de Sud, Kaizen Gaming este prezent în România, Portugalia, Germania, Chile și Brazilia, prin brandul Betano, iar în Grecia și Cipru, prin brandul Stoximan.

BETANO are o prezență activă în zona de Joc Responsabil, prin implementarea unor soluții inovatoare, bazate pe utilizarea Inteligenței Artificiale (AI), pentru a veni în sprijinul utilizatorilor și a le oferi o experiență de pariuri sportive și cazinou online completă.

În România, BETANO investește constant în susținerea sportului de performanță și a sportivilor de elită, fiind partenerul principal al echipei Universitatea Craiova, partenerul oficial al echipei de fotbal FCSB, partenerul oficial al celei mai bune luptătoare a României, Alina Vuc, al gimnastului român Marian Drăgulescu și al echipei de canotaj Gianina Beleagă - Ionela Cozmiuc, dar și partenerul principal al Federației Române de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri. De asemenea, BETANO a încheiat parteneriate strategice cu fostul jucător de fotbal la echipele Steaua și Rapid, Narcis Răducan, cu Ciprian Marica, fostul internațional român, dar și cu pilotul de raliu Simone Tempestini. BETANO susține performanța în toate ramurile sportive, devenind și partenerul principal al celei mai bune echipe de Counter-Strike: Global Offensive din România, Nexus Gaming CS:GO. De asemenea, compania susține comunitățile din toate țările în care este prezentă, prin implicarea în proiecte ample de responsabilitate socială la nivel regional.

Pentru mai multe detalii, vizitați: SITE-UL OPERATORULUI și pagina de Facebook.

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX