1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Incredibil: a fost interzis în cazinou pentru că a câștigat prea mulți bani!

Incredibil: a fost interzis în cazinou pentru că a câștigat prea mulți bani!

Mirel Nicolaie
Mirel Nicolaie

2017-10-23 09:30:30

image Incredibil: a fost interzis în cazinou pentru că a câștigat prea mulți bani!

Dana Frederick White Jr. (48 de ani) este un om de afaceri american și actualul președinte al Campionatului Ultimate Fighting (UFC) -  cea mai mare organizație de arte marțiale mixte (MMA) din lume. Sub conducerea lui White, UFC s-a transformat într-o ”industrie” de miliarde de dolari la nivel mondial.

Și cum se spune că banii trag tot la cei bogați, zilele trecute Dana White a câștigat o sumă considerabilă la un cazinou. Totul a fost bine și frumos, iar prietenii l-au asaltat cu felicitări. Liniștit, omul a mers la casierie și a ridicat jackpotul.

Descoperă cele mai bune jocuri de cazino online! 

A doua zi însă, el a aflat că a fost interzis și că nu mai are voie să calce acolo! ”Pentru că le-am luat prea mulți bani!”, astfel a explicat șeful UFC decizia șoc a proprietarilor Palms Casino din Las Vegas. (captură foto youtube)

Odată cu achiziționarea recentă a UME de către WME-IMG, White a câștigat aproximativ 360.000.000 de dolari, deținând nouă procente din companie. Vă puteți imagina ce fel de distracții are la dispoziție White White în timpul liber prin Las Vegas. Problema pentru el e că trebuie să se îndrepte spre alte locații după ultima poveste incredibilă.

Se pare însă că Dana White nu este la prima ”abatere” de acest fel - presa de peste Ocean scrie că el a mai fost interzis în trectu și de la alte cazinouri din același motiv - a câștigat prea mulți bani! 

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX