1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Începe Microbist de România, primul show cu suporteri, pentru suporteri!

Începe Microbist de România, primul show cu suporteri, pentru suporteri!

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-04-28 10:41:51

image Începe Microbist de România, primul show cu suporteri, pentru suporteri!

Tuturor ne place fotbalul și ne uităm la meciuri sau evenimente, admirând sportivii de înaltă clasă. Însă, cine ține totul în viață? Suporterii, microbiștii. Fără ei, fără efortul și atenția lor, fotbalul nu ar fi acolo unde este. 

Suporteri, microbiști, fani ai fotbalului și nu numai, sunteți pregătiți de show-ul făcut de voi, pentru voi?

Dacă vedetele din sportul cu balonul rotund beneficiază de toată atenția, fanii de ce nu ar fi și ei tratați, la rândul lor, regește? Este ceea ce propune un reality show complet nou, original, inovator nu doar în România, ci și pe plan mondial. 

Când începe și unde se vede?

Totul debutează pe 28 aprilie 2021, cu sezonul 1, de la ora 22:00 pe TVR. 13 episoade în total. 

Toate episoadele vor fi online pe canalele digitale de social media ale Betano, pe  Facebook și Youtube (abonează-te la ele să nu ratezi nimic), unde vor fi afișate și imagini exclusive cu suporterii, din spatele camerelor de filmat, în plus față de conținutul de televiziune. Urmărește și vezi cum poți participa și tu în Sezonul 2!

Cine? 10 cluburi, 10 „ambasadori”

Vedetele show-ului vor fi zece microbiști trimiși de cele mai iubite zece  echipe de fotbal din România. Fiecare club - FCSB, Dinamo, Universitatea Craiova, CFR Cluj, FC Botoșani, Rapid, Poli Timișoara, Petrolul Ploiești, U Cluj și Farul – și-a trimis în concurs câte un „ambasador”.

Unde? Fanii se întrec în Paradisul din Maldive

Iar show-ul i-a luat pe toți și i-a dus într-o locație de vis, în Insulele Maldive din Oceanul Indian. Acolo, cei zece se vor lupta pentru titlul de Microbist de România, în probe sportive individuale unul contra altuia, dar și întreceri de echipă cinci contra cinci. Fiecare probă înseamnă puncte, iar cel care le va aduna pe cele mai multe va primi trofeul și un tratament de lux la Istanbul!

Cum? 20 de probe, majoritatea premiere absolute!

For fi 20 de probe în total, majoritatea premiere mondiale în sport sau premiere în România. Imagini cu suporterii români în Maldive vor fi, episod de episod, care de care mai spectaculoase. Fanii au dat totul pe teren, și-au reprezentat echipele cu mândrie și înverșunare. 

  • Fotbalul pe un banc de nisip disponibil în Ocean doar pentru o oră din zi, vă va ține cu sufletul la gură. 
  • Proba de pescuit de noapte va scoate la iveală lucruri neașteptate. 
  • Cultura generală din sport nu va lipsi, iar cine va greși va fi trimis la apă! 
  • Cine va trage cel mai bine în zidul advers după ce s-a învârtit și a amețit? 
  • Cine va avea curajul de a înota pe placă cu rechinii atingându-l la picioare? 
  • Și câte și mai câte vor fi. 20 de probe, 10 microbiști. 

Nu rata sportul făcut de suporteri!

Cele 13 episoade nu sunt de ratat. Miercuri nu va fi Champions League, dar va fi Microbist de România, de la ora 22:00, pe TVR. 

Episoadele se vor putea urmări în exclusivitate și online, a doua zi, joi, pe canalele de Facebook și Youtube ale Betano România, acolo unde se vor afișa în premieră, în alte zile ale săptămânii, pe durata celor aproape trei luni de zile ce vor urma, alte cadre din spatele camerei, nevăzute în show.

Urmărește-l și vei vedea nu doar ce au făcut vajnicii „ambasadori”, dar și cum ai șansa de a participa și tu la Sezonul 2!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX