1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Un pariu pe Ianis Hagi poate aduce profit de 300%

Un pariu pe Ianis Hagi poate aduce profit de 300%

victorpartan
victorpartan

2020-04-24 18:11:40

image Un pariu pe Ianis Hagi poate aduce profit de 300%

În ultima săptămână, numele lui Ianis Hagi a apărut în presa din Scoția, Italia, Belgia și, evident, România. Subiectul: transferul mijlocașului ofensiv în vârstă de 21 de ani, care în acest an a evoluat pentru Glasgow Rangers.

Pariază pe numele echipei care îl va transfera pe Ianis Hagi 

Ianis a fost împrumutat la Rangers de la Genk, la sfârșitul lunii ianuarie. Împrumutul este valabil până la finalul lunii iunie, iar scoțienii pot opta pentru transferul definitiv în schimbul a 4,5 milioane de lire sterline. Jurnaliștii scoțieni au scris că Hagi jr. va rămâne la echipa antrenată de Steven Gerrard. Pe de altă parte, cei belgieni sunt siguri că nu se va opta pentru transferul definitiv, iar cei italieni vorbesc despre interesul lui Lazio. Betano.ro a cuantificat toate ipotezele în cote antepost:

Cel mai bun meci făcut de Ianis pentru Glasgow a fost în „16-imile” Europa League, când românul a înscris două goluri, iar scoțienii au revenit de la 0-2 și au învins-o cu 3-2, acasă, pe Braga. Scoția a fost la picioarele lui, dar, ulterior, a primit tot mai puțin credit din partea lui Gerrard. S-a vorbit și despre marginalizarea lui de către coechipierii care nu îl lasă să execute fazele fixe, deși Hagi jr. are de fiecare dată această intenție.

În acest context, cota pentru un eventual transfer la echipa din Roma este foarte atractivă.

Pariază pe numele echipei care îl va transfera pe Ianis Hagi

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX