1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Ianis Hagi, cel mai mare pericol pentru poarta Franței U21

Ianis Hagi, cel mai mare pericol pentru poarta Franței U21

victorpartan
victorpartan

2019-06-23 19:50:18

image Ianis Hagi, cel mai mare pericol pentru poarta Franței U21

După victoriile contra Croației U21 (4-1) și contra Angliei U21 (4-2), România U21 joacă împotriva reprezentativei de tineret e Franței pe 24 iunie, de la ora 22:00. Cu 8 goluri înscrise în două partide, forța de atac a „tricolorilor” este impresionantă. Doar Germania a marcat mai multe goluri în două partide (9). 

Pariază pe șuturile pe poartă ale jucătorilor în meciul Franța U21 vs România U21

În opinia specialiștilor de la casele de pariuri sportive online, Ianis Hagi reprezintă cel mai mare pericol pentru poarta adversă în meciul care se joacă la Cesena. Betfair.ro ofertă cota 1.44 pentru selecția „Ianis Hagi are minim un șut pe poartă”. Pentru „minim 2 șuturi pe poartă” ale decarului naționalei noastre, cota este 3.40. Următorul „tricolor” creditat cu șanse să expedieze mingea pe poarta francezilor este George Pușcaș (cota 1.53 pentru minim un șut). Florinel Coman, care a marcat de două ori contra Angliei U21, are cota 2.00 să tragă minim un șut pe poarta adversă.

În ceea ce-i privește pe francezi, Moussa Dembele are cota 1.36 să expedieze minim un șut pe poarta României. Atacantul lui Lyon, pentru care Manchester United tocmai a făcut o ofertă de 38 de milioane de euro, a înscris golul victoriei „cocoșilor” în fața Croației. Marcus Thuram (fiul lui Lilian Thuram) și Jeff Reine Adelaide sunt creditați și ei cu șanse bune să tragă pe poarta apărată de Ionuț Radu.

Oferta de pariuri speciale conține și „combinate”, precum selecția „Ianis Hagi are minim 1 șuturi pe poartă și George Puscas are minim 1 șuturi pe poartă” - cota 2.87.

România câștigă Grupa C dacă nu pierde meciul cu Franța U21. Naționala noastră de tineret se poate califica în semifinale chiar și în cazul unei înfrângeri, dar depinde de jocul rezultatelor.

Pariază pe șuturile pe poartă ale jucătorilor în meciul Franța U21 vs România U21

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX