1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. A câștigat la pariuri datorită unui joc video - vezi ce metodă inedită a folosit acest parior

A câștigat la pariuri datorită unui joc video - vezi ce metodă inedită a folosit acest parior

victorpartan
victorpartan

2021-09-14 23:39:54

image A câștigat la pariuri datorită unui joc video - vezi ce metodă inedită a folosit acest parior

Football Manager este unul dintre cele mai populare simulatoare de fotbal, fiind apreciat în primul rând pentru faptul că skill-urile jucătorilor din joc corespund aproape 1:1 cu cele din realitate.

Baza de date este actualizată an de an prin colaborări cu scouteri din toată lumea și se spune că antrenori cu nume joacă FM pentru a descoperi tinere talente. Cuvântul de ordine este realism, dar ceea ce i s-a întâmplat unui parior irlandez este de domeniul incredibilului.

Nial Connolly este un microbist înrăit, dar un parior modest. De fiecare dată când le dă „ponturi” amicilor, îi face să piardă bani. Cu toate acestea, mai pune câte un bilet, din când în când. S-a gândit să parieze și pe Cork City vs Athlone Town, pentru că se ducea pe stadion și voia să facă meciul și mai interesant.

În Football Manager, Nial tocmai începuse o carieră de antrenor la Cork City. Din curiozitate, a organizat un amical cu Athlone Town, care s-a terminat 3-1. Pentru „echipa” sa au marcat Gavin Kilkenny (de două ori) și Deshane Dalling, în timp ce pentru oaspeți a înscris Kurtis Bryne (în 90+3).

Ce i-a dat prin cap lui Nial Connolly? Să parieze 5 lire pe scor corect 3-1, cotă 12.00. A pus biletul și a plecat la stadion. În meciul real, Cork City a condus cu 3-0, iar, spre final, Athlone Town a înscris golul de onoare prin... Kurtis Bryne. Incredibil!

Dacă jucați Football Manager și aveți carieră cu CFR Cluj, organizați repede un amical cu Jablonec. Nu se știe niciodată...

Credit foto: sport.ro

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX