Un pariu cu profit de 63% pe handicap asiatic în Germania U21 vs România U21

778 0

România U21 pornește cu șansa a doua în semifinala cu Germania U21, care se joacă pe 27 iunie, de la ora 19:00, în semifinalele Campionatului European găzduit de Italia și San Marino. Agențiile de pariuri sportive de top oferă sute de opțiuni de pariere pentru partida de pe „Stadio Renato Dall'Ara”, din Bologna.

Pariază pe Germania U21 vs România U21 

Pe hârtie este o dispută dezechilibrată, dar ne aflăm într-o fază a competiției în care orice este posibil, mai ales că, să nu uităm, românii au câștigat o grupă din care au mai făcut parte reprezentativele Franței, Angliei și Croației. Așadar, ne putem aștepta la un meci strâns, în care „tricolorii” să pună probleme nemților despre care specialiștii spun că au o defensivă vulnerabilă.

Unibet.ro oferă un număr mare de linii asiatice pentru rezultatul acestei semifinale și pentru total goluri. Conform raționamentului prezentat mai sus, pare interesant un pariu pe selecția „România +1.5 handicap asiatic”, la o cotă de 1.63. Pariul este câștigător dacă România U21 învinge, dacă întâlnirea se termină la egalitate și chiar dacă Germania se impune la diferență minimă.

Dacă doriți un risc mai mic, este indicat să mizați pe selecția „România +1.75 handicap asiatic”, la o cotă de 1.46. Dacă Germania U21 se impune la două goluri diferență, este rambursată jumătate din miză.

Pariază pe Germania U21 vs România U21 

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi