1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Campionatul Mondial de handbal: șansele la titlu ale României

Campionatul Mondial de handbal: șansele la titlu ale României

victorpartan
victorpartan

2019-11-26 23:58:06

image Campionatul Mondial de handbal: șansele la titlu ale României

Naționala feminină de handbal a României participă la Campionatul Mondial din Japonia, care se desfășoară între 30 noiembrie și 15 decembrie. Două dintre jucătoarele importante, Sorina Tîrcă și Laura Chiper, n-au prins lotul pentru Mondiale. "Am o echipă bună, care emană optimism", consideră selecționerul Tomas Ryde.

Pariază pe câștigătoarea Campionatului Mondial de handbal

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

„Tricolorele” fac parte din grupa C, alături de reprezentativele similare ale Spaniei, Muntenegrului, Kazahstanului și Senegalului. Primul meci este cu Spania:

Dacă termină între primele trei echipe din grupa C, România intră într-una din cele două grupe principale, unde va mai juca 3 meciuri. În cazul în care se vor clasa în primele două echipe ale grupei principale, „tricolorele” se califică în semifinale.

Potrivit cotelor fixate de bookmakeri, româncele au șanse mici să devină campioane mondiale. România este abia a zecea favorită, pe Betano.ro.

„Tricolorele” au cota 5.00 să câștige grupa C

Din păcate, creditul redus acordat naționalei noastre este argumentat și de înfrângerea drastică din amicalul cu Olanda (23-32). În plus, Cristina Neagu, cea mai importantă jucătoare, nu este refăcută în totalitate după accidentarea de lungă durată. Să asistăm, totuși, la o surpriză?

Pariază pe câștigătoarea Campionatului Mondial de handbal

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX