1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Cristian Gavra, favorit să câștige titlul de golgheter al Ligii a 2-a

Cristian Gavra, favorit să câștige titlul de golgheter al Ligii a 2-a

victorpartan
victorpartan

2019-02-22 10:09:37

image Cristian Gavra, favorit să câștige titlul de golgheter al Ligii a 2-a

Se reia una dintre cele mai interesante ediții ale campionatului Ligii a 2-a. După 21 de etape, de la locul 1, ocupat de Sportul Snagov, la locul 6, ocupat de FC Argeș, sunt numai 5 puncte. Între cele două echipe sunt clasate: Academica Clinceni, Petrolul, U Cluj și Chindia Târgoviște. Principalele favorite să termine sezonul pe primul loc, în viziunea caselor de pariuri online, sunt Petrolul, U Cluj și Chindia.

Pariază pe câștigătoarea și pe golgheterul Ligii a 2-a!

Betano.ro oferă cota 2.50 pentru un pariu pe selecția „Petrolul câștigător”, în timp ce U Cluj are cota 3.00, iar Chindia are cota 4.00. Liderul la zi, FC Snagov, are cota 7.00 să se mențină pe această poziție până la final. Explicația este simplă: din cauza problemelor financiare din această iarnă, de la formația ilfoveană au plecat antrenorul și fotbaliști care au dus greul în tur, printre care golgheterul Hlistei (transfera la Rapid).

Apropo de golgheter, operatorul amintit mai sus consideră că Cristian Gavra (U Cluj) este favorit principal să câștige lupta pentru titlul de cel mai bun marcator. Acesta are 12 reușite la activ. Surprinzător, pe locul 2 în topul favoriților este Vlad Rusu (Energeticianul), care are 11 goluri înscrise în cele 21 de runde. Vasile Buhăescu (FC Argeș, 12 goluri) are cota 4.00. Liderul la zi al clasamentului golgheterilor din eșalonul secund, Adrian Voicu (Daco-Getica, 14 goluri), a părăsit competiția, optând pentru un transfer la Turris Tr. Măgurele.

Iată clasamentul golgheterilor Ligii a 2-a:

1.    A. Voicu (fost Daco-Getica) - 14 goluri, fără cotă
2-5. V. Buhăcianu (Aerostar) - 12 goluri, cota 7.00
       V. Buhăescu (FC Argeș) - 12 goluri, cota 4.00
       C. Gavra (U Cluj) - 12 goluri, cota 3.00
       N. Pîrvulescu (Pandurii) - 12 goluri, cota 7.00
6-8. C. Neguț (Chindia) - 11 goluri, cota 10.00
       C. Rus (UTA) - 11 goluri, fără cotă
       V. Rusu (Energeticianul) - 11 goluri, cota 3.50

Pariază pe câștigătoarea și pe golgheterul Ligii a 2-a!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX