Franța U21 vs România U21, (și) casele de pariuri sugerează că va fi remiză

700 0

Naționala de tineret a României întâlnește reprezentativa similară a Franței pe 24 iunie, de la ora 22:00, în runda a treia a fazei grupelor de la Euro 2019. O remiză garantează prezența ambelor echipe în semifinalele competiției și, implicit, la Jocurile Olimpice din 2020. Astfel, naționala U21 a Italiei, țară organizatoare (alături de San Marino), ar fi eliminată.

Pariază pe meciul Franța U21 vs România U21, de la Euro 2019

Lucas Tousart, selecționerul Franței, a subliniat că va juca la victorie: „Nu ne mulţumim cu egal în faţa României, noi trebuie să câştigăm grupa! Nimic nu e sigur în fotbal, iar dacă jucăm la egal şi primim gol în ultimele minute, riscăm să fim eliminaţi. Ar fi o greşeală să jucăm la egal".

Cuvintele francezului nu i-au convins, însă, pe italieni, care se așteaptă la un egal reciproc avantajos, din care s-au mai văzut la turnee finale de Campionat European sau de Cupă Mondială. „Doar o nebunie a Franţei şi a României ne mai poate salva. Dacă vor juca la remiză, şi România, din postura de câştigătoare a grupei, dar şi Franţa, cel mai bun loc doi, vor merge mai departe. Dar, dacă una dintre echipe va învinge, atunci şi Italia ar putea reintra în calcule pentru cel mai bun loc doi. Cine vrea să creadă într-un astfel de scenariu este liber să o facă, dar noi nu credem! 99% suntem afară”, s-a scris în presa sportivă din Peninsulă.

Și casele de pariuri sugerează că cel mai probabil rezultat este unul de egalitate. De exemplu, un pariu pe remiză are cota 1.75 la Betano.ro, una neobișnuit de mică pentru această selecție, mai ales că între cele două echipe este, pe hârtie, diferență mare de valoare.

Dacă partida de pe „Dino Manuzzi” din Cesena se va încheia cu egalul scontat, atunci România U21 va câștiga grupa.

Pariază pe meciul Franța U21 vs România U21, de la Euro 2019

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi