1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Franța U21 vs România U21, (și) casele de pariuri sugerează că va fi remiză

Franța U21 vs România U21, (și) casele de pariuri sugerează că va fi remiză

victorpartan
victorpartan

2019-06-23 17:15:47

image Franța U21 vs România U21, (și) casele de pariuri sugerează că va fi remiză

Naționala de tineret a României întâlnește reprezentativa similară a Franței pe 24 iunie, de la ora 22:00, în runda a treia a fazei grupelor de la Euro 2019. O remiză garantează prezența ambelor echipe în semifinalele competiției și, implicit, la Jocurile Olimpice din 2020. Astfel, naționala U21 a Italiei, țară organizatoare (alături de San Marino), ar fi eliminată.

Pariază pe meciul Franța U21 vs România U21, de la Euro 2019

Lucas Tousart, selecționerul Franței, a subliniat că va juca la victorie: „Nu ne mulţumim cu egal în faţa României, noi trebuie să câştigăm grupa! Nimic nu e sigur în fotbal, iar dacă jucăm la egal şi primim gol în ultimele minute, riscăm să fim eliminaţi. Ar fi o greşeală să jucăm la egal".

Cuvintele francezului nu i-au convins, însă, pe italieni, care se așteaptă la un egal reciproc avantajos, din care s-au mai văzut la turnee finale de Campionat European sau de Cupă Mondială. „Doar o nebunie a Franţei şi a României ne mai poate salva. Dacă vor juca la remiză, şi România, din postura de câştigătoare a grupei, dar şi Franţa, cel mai bun loc doi, vor merge mai departe. Dar, dacă una dintre echipe va învinge, atunci şi Italia ar putea reintra în calcule pentru cel mai bun loc doi. Cine vrea să creadă într-un astfel de scenariu este liber să o facă, dar noi nu credem! 99% suntem afară”, s-a scris în presa sportivă din Peninsulă.

Și casele de pariuri sugerează că cel mai probabil rezultat este unul de egalitate. De exemplu, un pariu pe remiză are cota 1.75 la Betano.ro, una neobișnuit de mică pentru această selecție, mai ales că între cele două echipe este, pe hârtie, diferență mare de valoare.

Dacă partida de pe „Dino Manuzzi” din Cesena se va încheia cu egalul scontat, atunci România U21 va câștiga grupa.

Pariază pe meciul Franța U21 vs România U21, de la Euro 2019

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX