Franța și SUA, favorite principale la câștigarea Cupei Mondiale la fotbal feminin

2019-06-05 01:05:02 1,7k 0

Cupa Mondială la fotbal feminin este găzduită în acest an de Franța și se desfășoară în perioada 7 iunie - 7 iulie. Potrivit cotelor antepost afișate de casele de pariuri online, reprezentativa Hexagonului este printre favoritele principale să cucerească trofeul, care ar fi primul din istoria sa.

Pariază pe câștigătoarea Cupei Mondiale la fotbal feminin

La Betano.ro, Franța are cota 4.50 să devină campioana lumii la fotbal feminin. Aceeași cotă o are și SUA, care este „recomandată” de palmaresul bogat și de experiența la acest nivel. Americancele au câștigat trei cupe mondiale până în prezent. La rândul ei, Germania a câștigat două titluri mondiale.

Echipele sunt împărțite în șase grupe de către patru:

Grupa A - Franța, Coreea de Sud, Norvegia,Nigeria
Grupa B - Germania, China, Spania, Africa de Sud
Grupa C - Australia, Italia, Brazilia, Jamaica
Grupa D - Anglia, Scoția, Argentina, Japonia
Grupa E - Canada, Camerun, Noua Zeelandă, Olanda
Grupa F - SUA, Thailanda, Chile, Suedia

În optimile de finală se califică câștigătoarele și echipele de pe locul secund din cele șase grupe, plus cele mai bune patru echipe care termină pe locul trei.

Pe cine ar fi cel mai bine să pariem între Franța și SUA? Cota este atât de bună, încât ar fi o idee să mizăm pe amândouă.

Pariază pe câștigătoarea Cupei Mondiale la fotbal feminin

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult