Fortuna Bet va suporta taxa de 2% pe depuneri!

2019-08-01 18:02:26 2,0k 1

Așa cum am tot menționat în ultimele luni, începând cu 1 ianuarie 2019 casele de pariuri online au de plătit o taxă de 2% pe depuneri. Multe agenții au luat decizia de a pune această taxă în cârca pariorilor, dar așa cum anticipam, există și excepții (pentru că suportarea acestei taxe poate fi o strategie bună de marketing). Prima agenție de pariuri care a luat decizia de a plăti din propriul buzunar taxa de 2% este Fortuna Bet, care anunță pe blogul propriu:

Punem respectul față de clienții noștri pe primul plan, de aceea Fortuna oferă și acest beneficiu. La fiecare depunere, nu-ți va fi reținută taxa de administrare a contului de 2%, astfel încât să poți juca toată suma pe care o depui. Nu vei fi nevoit să-ți faci calcule inutile și să-ți pierzi plăcerea de a juca. Ai cadrul cel mai bun pentru o experiență de top, atât la pariuri sportive, cât la casino.

Ca să fim un pic răutăcioși, nu suntem chiar de acord cu formularea ”Fortuna plătește pentru tine taxa de 2%” pentru că, conform legii, acea taxă este a operatorilor, nu a noastră. Că mulți din ei ne-au pasat-o nouă, este partea a doua. Totuși apreciem că Fortuna Bet este prima agenție care își asumă suportarea acestei taxe. Cel puțin din ce știm noi; dacă cunoști vreo altă agenție într-o astfel de situație, poți da un reply mai jos.

Amintim că Efortuna.ro este sponsorul oficial al naționalei României la fotbal, și că întâmpină clienții noi cu un pachet de bun venit de 100% până la 500RON. 

Deschide cont acum și joacă la Fortuna Bet cu 500RON EXTRA!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult

Discutii