1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Fortuna Bet Club, o nouă sursă de inspirație pentru pariori

Fortuna Bet Club, o nouă sursă de inspirație pentru pariori

victorpartan
victorpartan

2023-10-30 10:59:21

image Fortuna Bet Club, o nouă sursă de inspirație pentru pariori

Pe platforma agenției de pariuri online eFortuna a fost lansată o nouă secțiune, Bet Club. Găsești acolo biletele plasate de pariori și poți posta la rândul tău biletele pe care le joci. Astfel, te poți inspira din pronosticurile celorlalți și devii, la rândul tău, o sursă de inspirație pentru alții.

Loghează-te în contul tău eFortuna și folosește beneficiile Bet Club

Butonul „Bet Club” poate fi găsit în meniul principal. După ce dai click pe el, ai acces la o mii de bilete plasate de ceilalți pariori. În partea de sus a paginii ai mai multe filtre după care poți afișa sursele de inspirație:

  • după atractivitate, după miză, după cote, după insirații, după Top pariori, 
  • după tipul biletului: simplu, maxikombi, sistem, domino, lucky loser
  • după momentul în care sunt decise selecțiile: azi, mâine, în 1 oră, în 3 ore, în 3 zile, în 4 zile.

De asemenea, în partea de sus ai și o bară de căutare în care poți tasta numele sporturilor și turneelor care te interesează. De exemplu, dacă alegi „România - Liga 1” sunt afișate toate biletele care conțin selecții din campionatul intern. Tabelul afișat are 7 coloane: numele celui care a plasat biletul, sub care este trecut numărul de inspirații (de câte ori i-au fost copiate biletele); de câte ori a fost copiat respectivul bilet/tipul biletului; miza; cota; când se decide biletul; bilanțul pariorului; buton pentru copierea biletului.

Dacă apeși pe „Mai multe filtre”, mai ai „Cote”, „Total șanse”, „Status bilet”, „Pariu” și „Username”. Cu alte cuvinte, poți afișa toate biletele plasate de un anumit parior.

În cazul în care vrei să te inspiri după jucătorul „cel mai copiat”, trebuie doar să dai click pe butonul „Clasament” și este afișat topul pariorilor care au reprezentat surse principale de inspirație. 

Cum distribui biletul tau

Este foarte simplu să distribui biletul tău: apeși pe pictograma “distribuie în Bet Club” din detaliile biletului sau prin butonul „Distribuiți în Bet Club”, după plasare. Vei câștiga un premiu pentru primul bilet distribuit.

Bet Club poate fi accesat de pe site saudin aplicație (pe telefon, tabletă, smart TV).

Loghează-te în contul tău eFortuna și folosește beneficiile Bet Club

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX