1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Finala Vocea României 2023: cine concurează, cote câștigător

Finala Vocea României 2023: cine concurează, cote câștigător

victorpartan
victorpartan

2023-12-11 13:35:31

image Finala Vocea României 2023: cine concurează, cote câștigător

S-au stabilit finaliștii concursului televizat de muzică „Vocea României”. Vezi mai jos cine a rămas în luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro și, mai ales, cine are cele mai mari șanse să îl câștige.

Pariază pe câștigătorul show-ului Vocea României 2023

Cea de-a 11-a ediție a show-ului „Vocea României” se apropie de sfârșit. Mai este de „cântat” doar finala în care se vor duela patru concurenți, câte unul din fiecare echipă: Alexandra Căpitănescu (echipa Tudor Chirilă), Vlad Musta (echipa Irina Rimes), Melisa Antonesi (echipe Horia Brenciu & Theo Rose) și Alex Maxim (echipa Smiley). Peste 1,2 milioane de oameni au urmărit semifinalele, mulți dintre ei votându-și favoriții. De altfel, și câștigătorul finalei va fi votat tot de public. 

Potrivit cotelor oferite de agenția de pariuri Superbet, Alex Maxim are prima șansă să câștige concursul, fiind urmat în topul favoriților de Alexandra Căpitănescu și Vlad Musta.

Când are loc finala Vocea României 2023

Finala show-ului „Vocea României” 2023 va avea loc vineri, 15 decembrie, de la ora 20:30, la Pro TV.

Alexandra Căpitănescu Vocea României

Este din Galați, are 19 ani și este studentă la Facultatea de Fizică. Primul care a apăsat butonul pentru ea la audiții a fost Tudor Chirilă, urmat de restul antrenorilor. A ales să fie în echipa lui Chirilă, pe care o reprezintă în marea finală.  În semifinale a interpretat piesa „Like a Prayer” (Madonna).

Vlad Musta Vocea României

Este din București, are 24 de ani și are o trupă de cover-uri. A câștigat concursul „The Four” în urmă cu cinci ani. În semifinale a interpretat piesa „Purple Rain” (varianta Prince).

Melisa Antonesi Vocea României

Locuiește în Manchester, are 23 de ani și are un job de recenționeră în Anglia. A ales să fie antrenată de Horia Brenciu și Theo Rose, cei care au întors primii scaunul comun la audițiile pe nevăzute.  În semifinale a interpretat piesa „Memory” (Barbara Streisand).

Alex Maxim Vocea României 

Este din Iași, are 29 de ani (cel mai „vârstnic” finalist) și este de meserie inginer de sunet. A cântat de-a lungul timpului în mai multe trupe, iar acum are ocazia să se afirme individual.  În semifinale a interpretat piesa „Felling Good” (varianta Nina Simone).

Alte pariuri pe „Vocea României 2023”

Agenția Superbet oferă și alte pariuri pe Vocea României 2023, precum Top 2 (concurentul pe care mizezi să termine între primii doi), sau Head 2 Head (care dintre cele două selecții se va clasa mai bine):

De asemenea, poți vota pe antrenorul câștigătorului, care este, în esență, același pariu ca cel plasat pe câștigător:

Cine sunt câștigătorii Vocea României din primele 10 sezoane 

Sezonul 1: Ștefan Stan 

Sezonul 2: Julie Mayaya 

Sezonul 3: Mihai Chițu 

Sezonul 4: Tiberiu Albu 

Sezonul 5: Cristina Bălan 

Sezonul 6: Teodora Buciu 

Sezonul 7: Ana Munteanu 

Sezonul 8: Alma Boiangiu 

Sezonul 9: Dragoș Moldovan

Sezonul 10: Iulian Nunucă

Pariază pe câștigătorul show-ului Vocea României 2023

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+84.8
Câștigate
55
Pierdute
32
2
Gabriel Morariu
+63.71
Câștigate
34
Pierdute
14
3
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX