1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Aflăm cea mai bună voce a României! Cotele la pariuri sportive pentru marea finală

Aflăm cea mai bună voce a României! Cotele la pariuri sportive pentru marea finală

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-12-19 17:31:59

image Aflăm cea mai bună voce a României! Cotele la pariuri sportive pentru marea finală

Vocea României își va desemna, vineri seară, de la ora 20:30, marele câștigător al sezonului 9. Au rămas în cursă cei mai buni patru concurenți, iar emoțiile vor atinge punctul culminant în marea finală pentru care Betano a pregătit o ofertă cu adevărat specială!

Dragoș Moldovan, Andi Țolea, Jasmina Răsădean și Elena Bozian sunt cei patru finaliști ai celui mai urmărit spectacol din România. Vineri seară se vor bate pentru marele premiu într-o ediție plină de surprize. Momentele aparte sunt pregătite, iar deznodământul stă în mâinile telespectatorilor!

La finalul unui sezon în care au impresionat atât antrenorii, cât și publicul, cei patru pretendenți vor avea o ultimă misiune, aceea de a pune în scenă un moment deosebit prin care să impresioneze și să sprinteze spre marele premiu. Au pregătit, alături de Tudor Chirilă, Horia Brenciu, Smiley și Irina Rimes, momente cu adevărat unice, iar așteptările sunt foarte mari. Din partea publicului, a celor care le-au ghidat drumul în sezonul al nouălea, dar și a milioanelor de români care vor alege cea mai bună voce a anului 2019.

Iar oferta la pariuri sportive online pentru un asemenea eveniment e una pe măsură. Pe Betano, operatorul de pariuri online câștigător al premiului de cea mai bună platformă mobilă în 2019, poți paria pe câștigătorul marelui premiu, antrenorul câștigătorului, genul câștigătorului, locul în clasament al finaliștilor și pe dueluri directe între finaliști. Show-ul la superlativ e proiectat la PRO TV, cel mai bun să câștige!

Pariază acum pe Vocea României la Betano!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX