1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Filmul cu cele mai mari încasări în 2023

Filmul cu cele mai mari încasări în 2023

victorpartan
victorpartan

2023-01-11 15:08:40

image Filmul cu cele mai mari încasări în 2023

Ce film va avea cele mai mari încasări în 2023? Vezi cotele acordate de agențiile de pariuri online pentru producțiile favorite să domine Box Office-ul în acest an.

Pariază pe filmul cu cele mai mari încasări în 2023 la agențiile de top

Cele mai așteptate filme din 2023 sunt continuări ale unor francize de succes, care în trecut au realizat încasări care au depășit cu mult bugetul de producție. Potrivit cotelor antepost oferite de Betano, cel mai mare succes la public este de așteptat să îl aibă un film de animație, „Spider-Man: Across the Spider-Verse”. „Guardians of The Galaxy Vol. 3” este foarte aproape în top, pe locul trei fiind „Aquaman And The Lost Kingdom”.

Este destul de greu de anticipat care va fi filmul cu cele mai mari încasări. Ținând cont de ce s-a întâmplat în trecut, putem avea surprize în acest sens. Totuși, ca să îți faci o idee în caz că vrei să pariezi, îți prezentăm cifrele înregistrate de cea mai recentă producție din aceeași serie, acolo unde este cazul.

În „Spider-Man: Across the Spider-Verse”, Miles Morales se întoarce pentru o aventură epică, ce îl teleportează pe supereroul din Brooklyn în Multiverse, acolo unde își face noi aliați pentru a înfrunta forțele răului. Precedentul film din franciză a fost „Spider-Man: Into the Spider-Verse”, lansat în decembrie 2018 la Los Angeles. Producția a avut încasări de 373,5 milioane de dolari în toată lumea, în condițiile în care costurile cu filmările au fost de 90 milioane.

Guardians of the Galaxy Vol. 3” prezintă lupta lui Peter Quill pentru apărarea Universului. Întâlnirea dintre Star Lord și tatăl său, din „Guardians of the Galaxy Vol. 2”, a fost urmărită de pasionați ai genului care au plătit în total 800 de milioane de dolari, de patru ori mai mult decât bugetul alocat pentru producerea filmului. 

Dacă ți se pare că producătorii „Guardians of the Galaxy” au obținut profit bun, atunci ce să mai spunem de lovitura dată prin lansarea „Aquaman”, în 2018. Filmul cu supereroul din adâncuri a înregistrat 1,14 miliarde în Box Office, bugetul de producție fiind de numai 200 de milioane. Firesc, în 2023 se va lansa „Aquaman And the Lost Kingdom”, cu același Jason Momoa în rol principal, secondat de Ben Affleck. Așadar, o distribuție atractivă. 

Chiar dacă nu deține un rol principal, Samuel L. Jackson este unul dintre punctele de atracție ale peliculei „The Marvels”, care este continuarea filmului „Captain Marvel”, lansat în 2019. Acest film a avut încasări de 1,12 miliarde de dolari, lumea urmărind cu sufletul la gură cum Carol Danvers devine unul dintre cei mai puternici supereroi atunci când Pământul este prins la mijloc într-un război între două civilizații extraterestre. 

Lansat în 2018, „Little Mermaid” a ieșit pe minus. Filmul inspirat din povestea scrisă în 1837 de  Hans Christian Andersen a costat 5 milioane de dolari, din care și-a scos numai 2,6 milioane. Anul acesta vom avea parte de un „remake”, în care sirena face pact cu o vrăjitoare, renunțând la voce în schimbul picioarelor.

Pariază pe filmul cu cele mai mari încasări în 2023 la agențiile de top

Harisson Ford și Antonio Banderas joacă în „Indiana Jones and the Dial of Destiny”. Ultimul film din franciză, „Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull”, tot cu Harisson Ford în rol principal, a realizat încasări de 790,7 milioane de euro, la un buget 185 de milioane. Ultima dată, celebrul explorator a fost în acțiune în Uniunea Sovietică. Oare prin ce locuri ne va purta acum?

„Misiune Imposibilă” este una dintre cele mai populare francize. După „ Mission: Impossible – Fallout”, din 2018 (încasări de 791 de milioane de dolari la un buget de 180 de milioane), Tom Cruise va apărea anul acesta pe marele ecran în „Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part One”. Amatorii genului de acțiune vor lua cu asalt sălile de cinema.

Lasat în 2017, „Transformers: The Last Knight”, a fost unul dintre filmele cu cele mai mari bugete de producție. Se crede că s-au investit spre 260 de milioane de euro în pelicula care a returnat 605,4 milioane. Deținătorii francizei vin în acest an cu un nou episod, „Transformers: Rise of the Beast”. Mașinile care se transformă în roboți vor fi din nou în centrul unor lupte explozive.

Tot în 2023 va fi lansat și filmul „The Flash”. Până acum, a existat doar un serial cu acest nume (începând cu anul 2014), în care Barry Allen a fost lovit de fulger și a căpătat o viteză supranaturală, care îl ajută să fie cu un pas înaintea criminalilor din Central City.

În 2018 a fost  „Super Mario Bros: the movie”, în 2023 va fi „The Super Mario Bros Movie”. Să vedem cu ce succes, întrucât pelicula lansată acum cinci ani a avut un deficit  de peste trei miloane de dolari (38,9 milioane încasări vs 42 de milioane buget).

Scott Lang și Hope Van Dyne, împreună cu Hank Pym și Janet Van Dyne, explorează Quantum Realm, unde întâlnesc creaturi stranii și au aventuri dincolo de limita imaginației. Aceasta este ideea filmului „Ant-Man and the Wasp: Quantumania”, care îi are în distribuție pe Michael Douglas, Bill Murray și Michele Pfeiffer. În 2015, „Ant-Man” a avut încasări de 519 milioane de euro, care au acoperit bugetul de 170 de milioane.

Justițiarul Keanu Reeves se întoarce anul acesta în „John Wick: Chapter 4”. Ultima sa aventură a avut succes. „John Wick: Chapter 3 – Parabellum” a fost lansat în 2019, având încasări de 326 de milioane de euro, cu un buget de numai 75 de milioane.

Pariază pe filmul cu cele mai mari încasări în 2023 la agențiile de top

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+123.76
Câștigate
59
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX