1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. FCSB, favorită să câștige titlul în sezonul 2019-2020

FCSB, favorită să câștige titlul în sezonul 2019-2020

victorpartan
victorpartan

2019-05-30 14:58:56

image FCSB, favorită să câștige titlul în sezonul 2019-2020

Betano.ro a afișat cotele antepost pentru câștigătoarea Ligii I în campionatul 2019 - 2020. Ca de fiecare dată în ultimul deceniu, FCSB este considerată drept principală favorită (2.15) să termine pe primul loc în sezonul următor, numai că acum cota nu este considerabil mai mică decât cea a favoritei secunde, în cazul de față CFR Cluj (2.40). Totuși, ordinea este surprinzătoare, dacă ne gândim doar la faptul că echipa din Gruia a câștigat ultimele două titluri și că dinspre ceferiști nu se anunță plecări importante, ci întăriri.

Pariază pe câștigătoarea Ligii I în sezonul 2019-2020 

Potrivit cotelor, bookmakerii se așteaptă ca lupta pentru titlu să fie, din nou, o „afacere în doi”. Următoarea favorită, Universitatea Craiova, are cota 10.00. Cu alte cuvinte, șansele oltenilor sunt foarte mici, dar ceva mai mari decât ale Viitorului lui Hagi. De remarcat faptul că Dinamo se află între primele 5 favorite, cu toate că în ultimele două sezoane a jucat în Play-out și că Mircea Rednic are de gând se remanieze masiv lotul, semn că a dat greș cu primul „val” de jucători aduși după venirea sa.

Cea mai mare cotă pentru câștigarea Ligii I o are nou-promovata Academica Clinceni. Sezonul curent mai are o necunoscută: care va fi barajul de menținere/promovare? În acest moment, nu se știe cu certitudine niciuna dintre participate. Locul din Liga I este disputat între Dunărea Călărași și FC Hermannstadt, iar cel din Liga a 2-a între U Cluj și Petrolul Ploiești. Oricare dintre aceste echipe va juca în primul eșalon din iulie, cu siguranță că va fi creditată cu șanse mai mari decât ale Clinceniului. 

Revenind la disputa la nivel înalt FCSB vs CFR Cluj, este interesant de urmărit dacă cotele se vor schimba după anunțarea numelui noului antrenor al „roș-albaștrilor”.

Pariază pe câștigătoarea Ligii I în sezonul 2019-2020

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX