1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. FCSB a intrat în Lumea Virtuală de pe Betano!

FCSB a intrat în Lumea Virtuală de pe Betano!

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-11-01 15:23:10

image FCSB a intrat în Lumea Virtuală de pe Betano!

FCSB, partener oficial Betano.ro, este prezentă, începând din octombrie, în lumea Sporturilor Virtuale de pe site-ul Betano. Vicecampioana României a devenit a doua echipă din Liga 1, după Universitatea Craiova, pe care se poate paria în cadrul meciurilor de fotbal virtual.

FCSB nu joacă doar în Liga 1!, competiție în care este una dintre cele mai în formă echipe. Ci are programate și meciuri virtuale în secțiunea specială dedicată Sporturilor Virtuale pe Betano. Partidele nu mai au nevoie de 90 de minute pentru a fi decise, ci doar de câteva minute!

Cote Betano la pariuri sportive online pentru etapa a 15-a: FCSB și U Craiova, favorite cu Sepsi și Dinamo


Sporturile Virtuale, noul trend pe Betano

Lumea Sporturilor Virtuale a câștigat repede teren în topul preferințelor clienților Betano, iar meciurile de fotbal virtual și baschet virtual se trăiesc mai intens în comentariul a doi dintre cei mai populari comentatori sportivi din România. Și asta nu e tot!

În fiecare săptămână, de miercuri până vineri, fotbalul virtual și restul Sporturilor Virtuale au parte de o Misiune specială pe platforma Betano. Joacă, trăiește o nouă experiență și află ce premii poți câștiga la Sporturi Virtuale!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX