Exclusiv Betano: Ciprian Marica își dezvăluie favoritele weekendului din „optmile” Europeanului

183 0

Ciprian Marica, fosta glorie a României și principalul ambasador de sport al Betano România, a realizat un material unic, meci cu meci, pentru optimile de finală ale Europeanului de Fotbal, pentru meciurile din weekend. Cine crede el că va ajuge în „sferturi”? Care sunt favoritele sale în cele patru meciuri?
 

Țara Galilor - Danemarca, 26 iunie, ora 19:00, Amsterdam

Ar fi fost o întâlnire între Bale și Eriksen, vedetele celor două echipe. Din păcate însă, Eriksen va lipsi, din cauza incidentului pe care îl știm cu toții. Locul său a fost luat cu succes de captanul Simon Kjær, de la Milan. Danemarca a început rău, dar a avut șansă și a ajuns în optimi. Au o echipă muncitoare, dar fără mari individualități. De partea cealaltă, Țara Galilor se bazează în continuare pe Bale, dar acesta nu mai este ce a fost. Și danezii și galezii practică un joc de lupta, cu multe dueluri fizice. Cred că cine va reuși să câștige aceste dueluri, va avea câștig de cauza. De altfel, pentru că am intrat în faza eliminatorie a turneului, mă aștept că unele jocuri să nu fie spectaculoase, iar rezultatul final să fie decis chiar la loviturile de departajare. Mai toate echipele vor opta pentru un joc închis, în care să nu riște foarte mult, pentru că nimeni nu vrea să piardă. Țara Galilor – Danemarca va fi un astfel de joc. O lovitură liberă sau un moment de neatenție, ar putea decide cred eu, soarta meciului.

 

Italia - Austria, 26 iunie, ora 22:00, Londra

Italia a arătat cel mai bine dintre toate echipele, în jocurile din faza grupelor. A fost echipa care a confirmat în primul rând, că joc. În plus, italienii au dovedit o stare de spirit pozitivă și mentalitate de învingători. Aici cred că este meritul lui Mancini care reușit să le transmită acest spirit. Pentru mine, Italia este clar favorită, în acest joc. A reușit să-și odihnească și câțiva jucători importanți în ultimul meci, fiind deja calificată. Mă aștept astfel, ca Italia să fie echipa care va dicta ritmul. Adversara sa, Austria a mers și nu prea a mers, s-a calificat, dar niciodată nu a impresionat. Are în componență mulți jucători din Budesliga, iar liderul din teren este Alaba. Cred că jucătorul lui Bayern dă randament mai bun când joacă în stânga apărării, și nu așa cum îl forțează antrenorul în centru, pe construcție. Totuși, nu cred că Austria îi va face față Italiei. Nu va fi ușor, pentru că așa cum am mai spus, mă aștept că echipele să joace prudent, dar Italia are prima șansă.   

 

Olanda - Cehia, 27 iunie, ora 19:00, Budapesta

Este un meci echilibrat. Olandezii sunt departe de fotbalul total pe care îl practicau odată, dar au încă jucători buni. Depay reușește ușor să ajungă în careu și să marcheze, iar la mijloc, Wijnaldum dă multă încredere echipei. Cehia a început în forță, cu Patrik Schick în mare formă, dar apoi s-a cam stins. Jucătorul lui Leipzig a arată că dacă este bine servit, înscrie fără probleme. Cehii am văzut că sunt mai eficienți pe atacurile poziționale și astfel, nu mă aștept să-i prindă pe contraatac pe batavi. Olanda este favorită, dar Cehia nu se va preda ușor.

 

Belgia - Portugalia, 27 iunie, ora 22:00, Sevilla

Este meciul meciurilor din optimi. Ar putea fi chiar o finală, cred eu. Niciuna dintre echipe nu concepe să iasă din competiție, în acestă fază. Belgia una dintre cele mai importante pretendente la câștigarea trofeului, în acest an.  Cum se știe, Portugalia este campioană en-titre, iar Cristiano vrea să stabilească noi și noi recorduri, personale și cu echipa. Mie îmi place foarte mult vârful belgienilor, Lukaku, iar De Bruyne este un servant excelent pentru el. Aici poate fi cheia meciului, mai ales că apărarea portughezilor are o veriga slabă, mă gândesc la Pepe, cel care are 38 de ani. Dar, ambele echipe au jucători sclipitori, care pot face diferența în orice moment, iar din acest motiv nu cred că putem vorbi de o favorită.

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult