Pariază pe meciurile etapei a 2-a din SUPERCUPA #jucamdeacasa de la Superbet! Acestea au loc diseară!

2020-04-22 12:09:43 1,3k 0

Așa cum vă povesteam în cadrul ACESTUI ARTICOL, Federația Română de Fotbal Virtual în colaborare cu Superbet a dat drumul la SUPERCUPA #jucamdeacasa! Prima etapă a avut loc ieri, astfel încât am putut vedea deja la lucru echipele participante.

În această seară are loc etapa a doua cu începere de la ora 22:25, iar patru dintre meciuri vor putea fi urmărite în direct pe ProX, dar toate vor fi și LiveStream pe site-ul și în aplicația Superbet! În plus, toate meciurile de diseară sunt deja în oferta Superbet, așa că alege-ți favoriții și pregătește biletele câștigătoare! Meciurile pot fi găsite direct în oferta de fotbal (deci nu în oferta de eSports) sub titulatura de ”FIFA 20 11vs11 Romania - SuperCupa #Jucamdeacasa”.

Meciurile se joacă în format 11vs11 pe PlayStation 4, ceea ce înseamnă că fiecare utilizator controlează câte un jucător. Fiecare repriză durează câte 6 minute.

Pariază acum pe Supercupa #jucămdeacasă cu până la 500RON extra de bun venit!


Program meciuri & cote Etapa 2 - 22 aprilie 2020

Pariază acum pe Supercupa #jucămdeacasă cu până la 500RON extra de bun venit!

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult