El e marele câștigător al Main Eventului 888LIVE Local București! "Cea mai rapidă masă finală din istorie"

2019-05-20 12:58:50 869 0

Main Eventul 888LIVE Local București s-a încheiat cu victoria lui Ahmed Ibrahimi (Maroc). Acesta a câștigat trofeul și un premiu de 26.000€, după un deal în trei. Masa finală a durat doar 4 ore, un adevărat record în materie. 

JOACĂ ACUM LA CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX

Una dintre cele mai memorabile mese finale de la un Main Event din România a avut loc duminică, în capitală, la Poker Room, din Piața Alba Iulia. Cu tot cu pauze, toată masa finală a durat puțin sub patru ore și am avut parte de răsturnări spectaculoase de situație. Nici nu avea cum să fie altfel, în măsura în care dealerii au împărțit în tot acest timp de 9 ori perechi de ași concurenților.

Șase români au luat loc la masa finală, însă trofeul va merge în străinătate. Născut în Maroc, Ahmed Ibrahimi trăiește în Olanda și a câștigat Main Eventul, după un deal în ultimii trei. Ca atare, premiile obținute de cei de pe podium au fost extrem de apropiate ca valoare.

Cum au fost eliminați românii la 888LIVE Local București

Speranțele cele mai mari ale românilor erau legate de Mihai Tușnea, care a pornit în ziua finală din postura de chip leader. Campionul PokerFest Brasov 2018 a dublat succesiv trei jucători și a rămas în scurt timp short stack. A fost nevoit să încerce să se dubleze și a forțat, împingând din big blind, cu K-7. Aproape incredibil, judecând după câte fise avea la început, Tușnea a părăsit competiția pe locul 7, eliminat de Binciu.

Cel mai titrat român de la masa finală a fost fără doar și poate Narcis Nedelcu. Acesta a fost probabil și cel mai ghinionist jucător dintre toți în termeni de cărți primite. A fost nevoit să evolueze foarte tight tot timpul, stackul avut fiind unul modest, care să nu îi permită prea multe playuri. În cele din urmă a shovat din cutoff cu J pică - 9 pică și a fost plătit de doi jucători, printre care și viitorul câștigător, Ibrahimi. Marocanul a avut dame în mână, care au rezistat, Nedelcu părăsind competiția pe locul 4.

Finalul mesei finale la 888LIVE Local București

Odată eliminat Nedelcu, considerat de toți principala amenințare, s-a pus problema unui deal în trei. După îndelungi parlamentări s-a ajuns la un numitor comun, urmând să se lupte pentru trofeu și 3000 de euro destinați învingătorului, pe lângă sumele deja garantate.

Din păcate pentru noi, ultimul român aflat în competiție, Florin Binciu a fost eliminat de Ahmed Ibrahimi rapid. După ce a lovit top pair pe flop, compatriotul nostru a mers all-in pe turn, dar adversarul prinsese deja culoare.

Heads-up-ul s-a desfășurat astfel între un marocan (Ahmed Ibrahimi) și un englez (Timms Ashley Richard). Trebuie spus că acesta din urmă a fost o bună perioadă chip leader în penultima zi și a știut să își conserve mereu stackul. Din nefericire pentru el, jocul în ultimii doi a durat foarte puțin, șeptarii lui Ibrahimi rezistând la un all-in cu Q-10 din partea britanicului.

Ibrahimi a ajuns astfel la $218.252 câștigați în întreaga carieră, rezultatul de la București fiind unul dintre cele mai bune ale sale.

"Joc de mulți ani, în general peste tot în Europa și cam acesta e genul de turnee la care particip, cu buy-in-uri în jurul valorii de 500 - 1000 de euro. Îmi place România, am mai fost o dată, în Cluj, acum a fost prima oară pentru mine în București. A fost cea mai rapidă masă finală din toate timpurile. Nu am mai văzut niciodată atât de multe mâini mari. Ași și popi la greu, astfel că au avut loc eliminări într-un timp record", a spus marele învingător într-un interviu realizat de PokerFest, pentru ca apoi să îi felicite pe organizatori pentru efortul depus: "A fost o organizare perfectă, fiecare a știut ce are de făcut, cu siguranță voi mai reveni".

Clasament final al Main Eventului 888LIVE Local București

sursă foto: PokerFest

JOACĂ ACUM LA CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX