1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. El Clasico 2020, tratament special pe Betano: streaming, Misiune și predicții de la jucătorii Universității Craiova. VIDEO

El Clasico 2020, tratament special pe Betano: streaming, Misiune și predicții de la jucătorii Universității Craiova. VIDEO

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-02-28 14:52:10

image El Clasico 2020, tratament special pe Betano: streaming, Misiune și predicții de la jucătorii Universității Craiova. VIDEO


Real Madrid - Barcelona, marele meci al fotbalului european, își consumă un nou episod al rivalității legendare duminică, de la ora 22:00. Un eveniment planetar, care va ține în fața televizoarelor sute de milioane de telespectatori, El Clasico 2020 vine pe Betano cu streaming live, peste 1.300 de pariuri, Misiune exclusivă, dar și o surpriză: fotbaliștii de la Universitatea Craiova au oferit predicții și au construit cel mai bun prim 11 cu jucători ai celor două echipe!

După 0-0 în tur, primul egal alb din 2002 încoace, LaLiga 2019/2020 a evoluat spre un scenariu în care, cu 13 etape înainte de final, Barcelona are un avantaj de două puncte față de marea rivală din Capitală. Ca de obicei, El Clasico are și eticheta de partidă care poate decide unde merge titlul la finalul acestui sezon.

 

Nistor, Bărbuț, Mihăilă, Ferreira și Ivanov au prefațat El Clasico pentru Betano

La fel ca întreaga lume a fotbalului european, jucătorii de la Universitatea Craiova au El Clasico pe lista de priorități. Înaintea partidei de pe Santiago Bernabeu, Betano a stat de vorbă cu cinci dintre ei - Dan Nistor, Valentin Mihăilă, Cristi Bărbuț, Tiago Ferreira și Antoni Ivanov -, iar fotbaliștii din Bănie au avut opinii diferite. Unii merg pe mâna Realului, alții țin de mici cu Barcelona și o văd câștigătoare. În cel mai nou episod al serialului Betano "Din vestiarul leilor", au construi și cel mai bun prim 11 combinat, o echipă care, fără dubii, s-ar bate an de an la câștigarea Ligii Campionilor.

 

El Clasico 2020, "tratament" special pe Betano

Încleștarea care-i pune față în față pe Zidane și Setien se joacă într-un moment în care niciuna dintre cele două echipe nu impresionează în adevăratul sens al cuvântului. Realul a pierdut cu City, 1-2 pe teren propriu, Barcelona s-a întors cu un egal de la Napoli, 1-1, dar orgoliile duse la extrem, calitatea individuală și simbioza creată în jurul El Clasico pun Real - Barcelona, de fiecare dată, pe un piedestal înalt.

Evident, un astfel de eveniment are parte de o experiență cu adevărat totală pe Betano, operatorul desemnat cea mai bună platformă mobilă la EGR Awards 2019. La fel ca toate meciurile din LaLiga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1, Real - Barcelona poate fi urmărit live video pe platforma noastră/ Adăugăm cele peste 1.300 de pariuri disponibile pentru meci, cotele speciale și Misiunea exclusivă pentru marele meci și obținem, astfel, un tablou complet al El Clasico. Cărțile sunt făcute, cel mai bun să câștige!

Fii la curent cu toate noutățile Betano, de la promoții zilnice, la Misiuni și concursuri! Urmărește-ne pagina de Facebook, cea de Instagram sau abonează-te la canalul de Youtube, vor mai urma surprize!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX