1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. EGT Mania pe Betano! Sloturile EGT au venit pe Betano

EGT Mania pe Betano! Sloturile EGT au venit pe Betano

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-10-18 16:46:16

image EGT Mania pe Betano! Sloturile EGT au venit pe Betano

EGT Mania pe Betano.ro! Numărul sloturilor video din cazinoul nostru depășește 400, după adăugarea celebrelor sloturi EGT.

Sloturile EGT sunt printre cele mai cunoscute din România, fiind inspirate din jocurile de la aparate din urmă cu peste 10 ani. Fructe, diamante și simboluri precum „șaptele în flăcări” sunt prezente în aproape fiecare slot video al furnizorului EGT Interactive, acum disponibil în secțiunea Vegas de pe Betano!

Primele sloturi EGT adăugate includ cele mai populare ale furnizorului: Shining Crown, Flaming Hot, 40 Burning Hot, Ultimate Hot, 5 Dazzling Hot, Zodiac Wheel, 10 Burning Heart, 100 Cats, 2 Dragons, 50 Horses, Age of Troy, Amazing Amazonia, Coral Island, Dark Queen, Egypt Sky, Fortune Spells, Fruits Kingdom, Game of Luck, Halloween, Imperial Wars, Kangaroo Land, Rise of Ra, Virtual Roulette. În săptămânile ce vin vor fi adăugate și mai multe, numărul de sloturi EGT disponibile pe Betano până la sfârșitul anului urmând să depășească 75.

EGT este al cincilea furnizor de sloturi video cu care colaborează Betano pentru secțiunea Vegas, alăturându-se NetEnt, ISoftBet, Novomatic și Pragmatic; și al șaselea per total, pe lângă PlayTech din Cazinou. Numărul jocurilor ca la aparate va continua să crească, ca și cel al furnizorilor. Urmărește săptămânal secțiunea de Jocuri Noi din Vegas sau din Cazinou și intră zilnic, de pe orice device, pe pagina noastră de oferte pentru a câștiga premii în bani, bonusuri fără condiții de rulaj, Rotiri Gratuite sau Jetoane de Aur!

Joacă acum noile sloturi EGT la Betano Casino!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX