1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Se știu echipele calificate în Main Event-ul de la The International!

Se știu echipele calificate în Main Event-ul de la The International!

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-10-11 11:36:25

image Se știu echipele calificate în Main Event-ul de la The International!

Duminică 10 Octombrie au avut loc ultimele meciuri din faza grupelor de la The International, iar astfel acum cunoaștem cele 16 echipe ajunse în play-off. Opt dintre ele (primele patru clasate din fiecare grupă) merg în Winners Stage, iar următoarele 8 în Losers Stage. Vă reamintim că începând din acest moment meciurile  sunt eliminatorii - echipele învinsă în Winners Stage sunt ”retrogradate” în Losers Stage acolo unde primesc o a doua șansă, iar cele care pierd în Losers Stage sunt eliminate din competiție.

 

Clasamentul celor două grupe

Echipa de DOTA a celebrului club francez de fotbal PSG a avut o evoluție extrem de solidă în faza grupelor acolo unde a obținut șapte victorii și o remiză. Aceasta a câștigat detașat grupa sa, confirmând încă o dată de ce este favorita caselor de pariuri la câștigatea turneului. În schimb lupta pentru următoarele trei locuri ce duc în Winners Stage a fost una acerbă, trei echipe (Team Secret, Vigi Gaming, Team Spirit) terminând la egalitate pe locul secund cu 4 victorii, 2 remize și 2 eșecuri. 

În cealaltă grupă Invictus Gaming, echopă cotată doar cu a opta șansă la trofeu la începutul competiției, a reușit să termine neînvinsă cu șase victorii și două remize. Ea a fost urmată de Virtus Pro, Og și T1. Formația Thunder Predator din Peru a fost singura care nu a câștigat nici măcar o hartă la acest turneu, aceasta pierzând toate cele opt meciuri disputate.

 

Programul fazelor eliminatorii

Main Event-ul va începe marți 12 Octombrie pe Arena Națională. Partidele din Losers Stage se joacă în sistem BO1 (o singură hartă), iar cele din Winners Stage în sistem BO3 (cel mai bun din 3 hărți). 

Winners Stage

  • Undying - Fnatic (marți 12 octombrie, ora 15:30)
  • Quincy Crew - Aster (marți 12 octombrie, ora 16:30)
  • beastcoast - Alliance (marți 12 octombrie, ora 17:30)
  • Eviul Geniuses - Elephant (marți 12 octombrie, ora 18:30)

Losers Stage

  • Invictus Gaming - Team Spirit (marți 12 octombrie, ora 10:00)
  • Team Secret - OG  (marți 12 octombrie, ora 12:30)
  • PSG.LGD - T1 (miercuri 13 octombrie, ora 09:00)
  • Virtus.pro - Vigi Gaming  (miercuri 13 octombrie, ora 12:00)

 

Poți paria și vedea pe The Internațional la Unibet

Vrei să urmărești live stream ce se întâmplă la The International? Sau vrei să pariezi pe turneu? Atunci trebuie să știi că poți face ambele lucruri la casa de pariuri Unibet! Aceasta întâmpină clienții noi cu un pachet de bun venit de 100% până la 300RON, bani ce pot fi folosiți inclusiv pe meciurile de DOTA.

După ce intri pe unibet.ro trebuie doar să te duci în secțiunea Pariuri - eSports, iar aici se va deschide direct fereastra cu The International, unde poți vedea atât cele mai populare pariuri, cât și transmisiune live video de la cel mai interesant meci de la acea oră. Partidele se dispută pe întreg parcursul zilei, de la ora 10:00 până la 20:00, deci ai parte de acțiune non-stop! Unibet are cea mai variată ofertă de pariuri pe The International, dar și cele mai bune cote, fiind alegerea logică pentru cine vrea să își încerce norocul pe această super competiție de eSports.

Dar te invităm să arunci un ochi și peste Misiunea de DOTA 2 oferită de Betano cu ocazia turneului (click aici)

 

Despre The International

”The International” este cel mai mare turneu de DOTA2 din lume, iar anul acesta el se ține chiar la București, pe Arena Națională. Cele 18 echipe participante se luptă pentru premii totale de 40 de milioane de euro, miza financiară fiind mai mare ca oricând! Vă reamintim că cele 18 echipe au fost împărțite în două grupe a câte 9 formații, primele patru clasate din fiecare grupă urmând să meargă în Winners Stage, iar următoarele patru în Losers Stage. Main event-ul va începe pe data de 12 octombrie. Din păcate, din cauza restricțiilor COVID, evenimentul se va desfășura fără spectatori. 

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan Ștefanescu
+59.84
Câștigate
18
Pierdute
7
2
Tudor Cosma
+51.84
Câștigate
40
Pierdute
24
3
Gabriel Morariu
+38.68
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX