1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Cunoaștem toate echipele calificate în primăvara europeană! Cine sunt favoritele la trofeee

Cunoaștem toate echipele calificate în primăvara europeană! Cine sunt favoritele la trofeee

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-12-10 12:16:36

image Cunoaștem toate echipele calificate în primăvara europeană! Cine sunt favoritele la trofeee

Aseară s-a încheiat faza grupelor în cele trei competiții europene, iar în acest moment cunoaștem numele tuturor celor 64 de echipe calificate în primăvara europeană: 16 în Champions League, 24 în Europa League și 24 în Conference League.

Vă reamintim că echipele care au câștigat grupele lor de Europa League și Conference League s-au calificat direct în optimi, iar cele de pe locul secund vor juca un play-off cu echipe venite de pe poziția a 3-a din competiția superioară (Champions League, respectiv Europa League).

Tragerea la sorți pentru toate cele 3 competiții va avea loc luni 13 decembrie, iar atunci vom reveni cu articole despre fiecare competiție în parte. Dar până atunci, hai să vedem care sunt favoritele la trofeu după terminarea fazei grupelor, conform casei de pariuri sportive Betano.

 

Favorite la câștigarea Ligii Campionilor 2021 / 2022 - pariază acum

Manchester City, Bayern Munchen, Liverpool și PSG sunt principalele favorite la câștigarea acestei ediții de Liga Campionilor, cu cote cuprinse între 4.50 și 6.50. Deținătoarea trofeului Chelsea pornește cu cea de-a cincea șansă, la o cotă de 9.00. Ajax, formație care a bătut tot în grupă, are o cotă de 18.00. Cu siguranță cotele vor suferi modificări după extragerea de luni, mai ales dacă ne trezim cu vreo confruntare Bayern - PSG prin optimi.  


Favorite la câștigarea Europa League 2021 / 2022 - pariază acum

Pentru prima dată în ultimii 17 ani, Barcelona nu a reușit să prindă optimile de finală ale Ligii Campionilor, aceasta fiind retrogradată în Europa League. Xavi a declarat că dorește să câștige această competiție, ceea ce se reflecă și în cote. Barcelona pornește ca favorită la câștigarea Ligii Europei cu o cotă de 6.00 conform Betano pariuri sportive, fiind urmată de Borussia Dortmund (8.00) și Sevilla (8.00). Dacă ne uităm la numele rămase în această competiție, putem spune că avem cel mai tare sezon Europa League de vreodată. 

 

Favorite la câștigarea Conference League 2021 / 2022 - pariază acum

Noua competiție europeană strânge și ea câteva nume importante pe lista favoritelor, precum AS Roma (7.50), Tottenham (9.00), Marseille (9.00) sau Leicester (10.00). Totuși aceasta poate fi o competiție a surprizelor, așa că fiți precauți cu pariurile plasate pe Conference League.

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX