"Duminica fără rake". Promoția pregătită de 888poker

836 0

888poker pregătește o promoție extrem de interesantă pentru începutul lunii februarie: "Duminica fără rake". Este vorba de o serie de 7 turnee în care platforma online nu va încasa vreun comision de la jucători.

JOACĂ ACUM LA CEA MAI BUNĂ CAMERĂ DE POKER DIN LUME!

888Poker este a doua cea mai populară cameră de poker din lume, după PokerStars. Aceasta a câștigat atât în 2013 cât și în 2015 Premiul EGR pentru cel mai bun operator de poker al anului. Pentru prima duminică din februarie, platforma online a proiectat o promoție în favoarea jucătorilor: "Duminica fără rake".

Ce este rakeul?

Indiferent de tipul de joc găzduit (cash, sit&go, turneu), camera de poker respectivă păstrează un anumit procent din suma investită de jucători. Acest procent luat de camera de poker sau, altfel spus, taxa plătită de jucători, se numește "rake".
 
Mai simplu, acesta poate fi definit ca procentul pe care o cameră de poker îl ia pentru a găzdui un joc.

Pe 3 februarie, 888poker va găzdui "Duminica fără rake", iar programul turneelor este cel de mai jos.

  • Ora 18:30 - RakeLESS Sunday PKO 8-Max - buy-in de $80 / premii garantate de $15.000
  • Ora 19:30 - RakeLESS Sunday Mega Deep - buy-in de $200 / premii garantate de $100.000
  • Ora 19:31 - RakeLESS Sunday Mini Mega Deep - buy-in de $20 / premii garantate de $20.000
  • Ora 20:00 - RakeLESS Sunday PKO 8-Max - buy-in de $7 / premii garantate de $5.000
  • Ora 20:30 - RakeLESS Sunday Main Event - buy-in de $300 / premii garantate de $100.000
  • Ora 21:35 - RakeLESS Sunday Challenge - buy-in de $100 / premii garantate de $20.000
  • Ora 22:31 - RakeLESS Sunday Mini Late Mega Deep - buy-in de $20 / premii garantate de $10.000

888poker își schimbă fața

Cei de la 888 pregătesc mai multe schimbări pentru această primăvară, cea mai importantă fiind reprezentată de o interfață nouă. Din toamnă s-a anunțat dezvoltarea unei noi platforme de poker numită "Poker 8", iar aceasta a fost testată până la sfârșitul anului 2018.

"Am lucrat cu jucători de poker și am luat feedback de la ei. Noua platformă va îmbunătăți displayul meselor de joc, funcționalitatea lobby-ului și grafica, pentru a oferi jucătorilor o experiență modernă și antrenantă", se precizează într-un comunicat.

888Poker se axează în special pe tipurile principale de poker: Texas Hold’em , Omaha, Omaha Hi/Lo și 7 Card Stud. Veți putea evolua atât la jocuri cash pe mize variate, cât și la turnee sit&go sau turnee programate, cu premii consistente garantate.

Atuul principal al 888Poker este legat de numărul jucătorilor care participă la mesele de poker: pe de-o parte sunt suficient de mulți jucători încât poți găsi la orice oră din zi sau din noapte un turneu sau o masă pe gustul tău, dar pe de altă parte nu sunt la fel de mulți jucători la PokerStars. În consecință nu vei avea de-a face cu mii sau zeci de mii de jucători într-un turneu, ceea ce îți salvează din timp.

Snap Poker

Un format de succes al celor de la 888poker este Snap Poker. Dacă nu ai răbdare sau timpul necesar pentru a participa la jocuri normale de poker online, poți încerca oricând jocurile de tipul SNAP Poker acolo unde de fiecare dată când dai fold ești mutat la o altă masă unde o mână nouă tocmai începe. Astfel poți să păstrezi doar acele mâini care îți convin și începi un joc nou imediat, fără a mai aștepta ca acțiunea să se încheie la masa unde ai foldat.