Devino streamer la PariuriX!

1,5k 0

Echipa PariuriX caută să se extindă și să se axeze și pe alte proiecte, astfel încât căutăm un streamer cu experiență care să facă streaming pe Twitch și Youtube. Respectiva persoană se va filma jucându-se jocuri de cazino online 4 zile pe săptămână X 4 ore pe zi (22:00 - 02:00) cu un cont furnizat de noi.


Cerințe:

  • Experiență demonstrată ca streamer - nu neapărat în jocuri de noroc, sunt acceptați candidați care provin din domeniul gaming-ului de exemplu (Counter-Strike, DOTA, LOL etc) sau care sunt / au fost vloggeri. Trebuie să ai un canal de Twitch și / sau Youtube funcțional pe care să ni-l arăți și în care să ai videouri cu tine. 
  • Cunoștințele tehnice necesare setării streaming-ului, și dotările tehnice necesare (calculator suficient de performant pentru a putea face streaming în condiții optime, cameră WEB etc).
  • Cunoștințe și ceva experiență cu jocurile de noroc în general, și în special cu sloturi video.
  • Disponibilitate 4 zile pe săptămână X 4 ore pe zi între orele 22:00 și 02:00.

Oferta financiară va fi discutată în timpul interviului.

Participantii trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani împliniți la data trimiterii CVului.

Vă rugăm să ne trimiteți CVul pe adresa de email: [email protected], cu subiect indicat: NumelePrenumeleDvs Streamer 2020, și să menționați inclusiv experiențe anterioare ca streamer (cu link-uri către canalele voastre de Youtube / Twitch etc).

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi