1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Derby-urile Italiei se văd pe Betano!

Derby-urile Italiei se văd pe Betano!

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-03-01 15:32:55

image Derby-urile Italiei se văd pe Betano!

Weekend cu două mari derby-uri în Italia! Lazio – AS Roma și Napoli – Juventus asigură spectacolul sâmbătă și duminică, iar ambele meciuri pot fi urmărite pe Betano.ro cu streaming live!

Lazio – AS Roma: Lazialii, în pericol să rateze sezonul

Gazdele derby-ului capitalei au pornit campania cu așteptări mari, dar acestea pot dispărea încă din martie. Lazio a fost eliminată din Europa League de Sevilla, în Cupa Italiei a făcut doar egal acasă cu AC Milan în tur, iar în Serie A poate rata complet locurile ce duc în Europa! Visul revenirii în Liga Campionilor pare îndepărtat, fiind la 7 puncte de poziția a patra, în timp ce de locul 10 sunt la numai două lungimi. Lazio are o restanță cu Udinese, dar meciul crucial este cel cu AS Roma. Oaspeții de sâmbătă se prezintă mult mai bine. În afara umilinței de la Fiorentina din Cupa Italiei (1-7), AS Roma nu a pierdut în 2019. E favorită la calificarea în sferturile Ligii Campionilor după succesul cu Porto din tur, și în Serie A o desparte un singur punct de AC Milan, locul 4. Chiar dacă pornea sezonul cu obiective mai mari, Roma s-ar mulțumi cu un loc de Champions League la finalul ediției.

Napoli – Juventus: Napoli mai poate doar să se asigure că Juve nu termină neînvinsă

Lupta pentru titlu începuse foarte interesant, cu mai multe pretendente decât în ultimii ani, dar pare încheiată deja. Juventus a pierdut doar 6 puncte în Serie A, prin trei egaluri, și stă comfortabil în fotoliul de lider pe care nu îl amenință nimeni. Avansul față de Napoli e de 13 puncte și poate fi pierdut doar printr-o minune. Pentru „Bătrâna Doamnă”, principalul obiectiv rămâne Liga Campionilor. Învinsă de Atletico cu 2-0, trupa torineză se va concentra mai mult pe returul cu Atleti, în speranța că trofeul dorit de peste 20 de ani va fi adus de Cristiano Ronaldo.

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX