Derby-ul cu FCSB, important pentru un pariu antepost pe U Craiova

701 0

Îndrăgostiții de fotbal au motiv de sărbătoare de Dragobete. Pe 24 februarie, de la ora 20:00, se joacă unul dintre cele mai tari meciuri ale sezonului, FCSB vs U Craiova. Rivalitatea tradițională este completată de motivația reprezentată de configurația clasamentului. „Roș-albaștrii” sunt pe locul 3, iar „alb-albaștrii” sunt pe 2, cu același număr de puncte, 45. Pe primul loc este CFR, cu 48 de puncte.

Pariază pe câștigătoarea meciului FCSB vs U Craiova la o cotă mărită de 50.00!

Pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 60.00!

Este, așadar, un derby important în lupta pentru titlu, dar și pentru consolidarea poziției secunde în clasamentul la finalul sezonului regulat. Echipa care va intra în play-off de pe această poziție va avea un avantaj „interesant”, potrivit țintarului Ligii I: în ultima etapă din play-off, va juca pe teren propriu cu echipa care intră în play-off de pe locul 1. U Craiova este echipa pe val și se poate impune pe Arena Națională. În acest context, Unibet.ro propune un pariu antepost de luat înseamnă, craiovenii având cota 4.00 să termine sezonul în Top 2.

Un argument solid în favoarea pariului prezentat mai sus este configurația clasamentului întocmit în baza rezultatelor meciurilor directe dintre cele trei candidate la titlu: 1. U Craiova - 7 puncte; 2. CFR Cluj - 5 puncte; 3. FCSB - 1p. 

Vestea bună este că nu există absențe importante în niciuna din cele două tabere care se înfruntă duminică seară. La craioveni ar putea debuta Carlos Fortes, atacantul care i-a preferat pe „lei” în detrimentul lui FCSB, ca și Andrei Cristea.

Pariază pe câștigătoarea meciului FCSB vs U Craiova la o cotă mărită de 50.00!

Pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 60.00!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi