1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. CUPA ROMÂNIEI BETANO - INIMA FOTBALULUI SE MĂREȘTE

CUPA ROMÂNIEI BETANO - INIMA FOTBALULUI SE MĂREȘTE

Baicu Marius
Baicu Marius

2022-05-24 09:27:55

image CUPA ROMÂNIEI BETANO - INIMA FOTBALULUI SE MĂREȘTE

Competiția “surprizelor” devine acum Cupa României Betano, chiar în sezonul de debut al noului format competițional ce va aduce mai mult spectacol pentru iubitorii fotbalului!

Peste 100 de echipe, 7 campioane regionale, 2 faze ale grupelor, un playoff și adrenalină la Cote Maxime sunt ingredientele stagiunii 2022-2023 ale Cupei României Betano!

Pariază acum cu un bonus atractiv de bun venit!

 

FAZA REGIONALĂ VA ADUCE TROFEE ÎN LIGILE INFERIOARE

De-a lungul timpului, nume exotice au făcut ca această competiție să aibe un farmec aparte. Ne amintim cu drag de echipe precum Sănătatea Cluj, Avântul Bârsana sau AS Nova Mama Mia Becicherecu Mic.

Noua fază regională a Cupei României Betano va da șansa participantelor să obțină trofeul Cupei României pentru regiunea din care fac parte. 42 de echipe, câștigătoare ale fazelor județene, vor intra în competiție fiind organizate în 7 regiuni administrative: Nord-Vest, Vest, Sud-Vest, Centru, Sud, Sud-Est și Nord-Est.

Acestea vor fi mai apoi împărțite în 14 grupe (2 grupe/regiune) a câte 3 echipe, disputând meciuri într-o singură manșă. Finalele regionale vor da 7 meciuri ce se vor disputa cu trofeul pe masă, campioanele urmând a avansa în fazele superioare ale competiției.

 

3 TURURI ȘI UN PLAY-OFF PÂNĂ ÎN FAZA GRUPELOR

Începând cu primul tur, își vor face intrarea in competiție echipele din Liga 3. Acestea se vor alătura celor 7 campioane regionale, în turul 2 urmând a intra și prima echipă de ligă secundă.

În turul 3 bătălia va deveni și mai acerbă datorită faptului că tabloul va fi completat de toate echipele de Liga 2. Nume puternice precum CSA Steaua București, Csikszereda, Metaloglobus sau Unirea Slobozia vor intra în lupta pentru fazele principale ale Cupei.

Play-off-ul este momentul în care primele 8 echipe din Liga 1 se vor alătura celor 24 de echipe venite din turul precedent, urmând ca partidele să se joace într-o singură manșă, în sistem eliminatoriu.

Faza grupelor este cea care constituie cea mai așteptată schimbare. 16 echipe venite din playoff-ul competiției și cele mai bune 8 formații din Liga 1 vor alcătui cele 4 grupe a câte 6 echipe. Cele 24 de cluburi vor fi împărțite în 3 urne valorice, urmând ca primele 2 clasate să meargă în sferturile de finală.

Betano, chiar în luna în care împlinește 6 ani de activitate în România, încheie un nou parteneriat important pentru fotbalul românesc. Betano iubește fotbalul și oricine poate vedea asta privind înspre parteneriatele active din lumea Sportului Rege.

“Suntem onorați să anunțăm parteneriatul cu FRF pentru Cupa României Betano. Credem în susținerea sportului și facem asta în peste 10 țări în acest moment. Am fost încântați să adăugăm Cupa României listei noastre de parteneri. Vorbim despre cluburi din România, FCSB și Universitatea Craiova, dar de asemenea și de nume mari ale fotbalului mondial precum Sporting Lisabona, Benfica și FC Porto în Portugalia, Atletico Mineiro și Palmeiras în Brazilia sau PAOK și Olympiakos în Grecia pe care le susținem în mod activ.

Suntem alături sportului din România de 6 ani de zile, lucru de care suntem foarte mândri și credem că acest parteneriat este o altă dovadă a angajamentului nostru continuu pentru România și pentru Regele Sporturilor, care pentru noi este fotbalul.” Julio Iglesias Hernando, CCO Kaizen Gaming

„Prin acest nou parteneriat, Betano își declară încă o data afinitatea pentru sport, încrederea în fotbalul local și respectul pentru suporterii români. Suntem atenți la dorințele jucătorilor și credem că noul format al Cupa României Betano va readuce in comunitătile din România spiritul fotbalului de care ne este dor.”, Radu Ciupercă, Sports Marketing Manager Betano România.

Betano face așadar încă un pas spre suporteri și va fi alături de FRF și Cupa României începând din primul sezon în care competiția își deschide și mai mult porțile pentru tot fotbalul din țară. Mai mult spectacol, mai multă adrenalină!

Jocul Începe Acum!

Pariază acum cu un bonus atractiv de bun venit!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX