1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Cunoaștem sferturile de finală de la Euro 2020! Belgia-Italia este capul de afiș!

Cunoaștem sferturile de finală de la Euro 2020! Belgia-Italia este capul de afiș!

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-06-30 11:34:49

image Cunoaștem sferturile de finală de la Euro 2020! Belgia-Italia este capul de afiș!

Aseară am aflat ultimele sfert-finaliste de la Euro 2020! După ziua de luni în care am avut două meciuri spectaculoase încheiate cu 3:3 în timpul regulamentar, a venit o zi de marți ceva mai liniștită în care Anglia a trecut de Germania cu 2:0, iar Ucraina a învins în prelungiri pe Suedia, 2:1. În acest moment putem spune că grupa F, considerată inițial ”grupa morții”, a ajuns mai degrabă o grupă a ”morților”, toate cele trei forțe (Franța, Germania și Portugalia) fiind eliminate încă din optimi. Din țările consisderate cu șanse la trofeu a mai ieșit și Olanda, eliminată de către Cehia (0:2).

Astfel am ajuns în situația în care să avem o jumătate de tablou în care Anglia să fie mare favorită. Aceasta va juca sâmbătă la Roma cu Ucraina, iar dacă va câștiga, o va întâlni în semifinale pe câștigătoarea dintre Danemarca și Cehia. Așa că cel puțin pe hârtie, formația lui Southgate are drum liber spre finală, mai ales că în semifinale ar beneficia și de avantajul terenului proprriu. Dar desigur, pot apărea noi surprize.

Pe cealaltă jumătate de tablou avem vineri un super duel între Belgia și Italia, câștigătoarea urmând să joace cu învingătoarea dintre Elveția și Spania. Mai jos poți vedea programul sferturilor de finală, dar și cum se prezintă cotele la pariuri în acest moment: La final avem și câteva link-uri utile.

Pariază acum pe optimile Campionatului European de Fotbal cu un pachet atractiv de bun venit!

Program Sferturi de finală
Dată Echipa 1 Echipa 2 Stadion
2 iulie, ora 19:00 Elveția Spania Krestovsky Stadium, Saint Petersburg
2 iulie, ora 22:00 Belgia Italia Allianz Arena, Munchen
3 iulie, ora 19:00 Cehia Danemarca Olympic Stadium, Baku
3 iulie, ora 22:00 Ucraina Anglia Stadio Olimpico, Roma

 

Cote sferturi de finală Euro 2020

 

Cote la pariuri pe câștigătoarea Euro 2020 

 

Link-uri utile:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX