Cum te califici online la 888LIVE Local București

807 0

A rămas ceva mai mult de o lună până la 888LIVE Local București (13-19 mai), iar pe 888poker poți câștiga un tichet de intrare în Main Event, plecând de la sume foarte mici investite.

JOACĂ ACUM LA CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX

888poker a dat startul calificărilor online pentru unul dintre cele mai importante turnee ale primăverii în Europa de Est. 888LIVE Local București se va desfășura între 13 și 19 mai, iar cea mai importantă competiție este, bineînțeles, Main Eventul. Cu un buy-in de 550€, vei avea acces la 150.000€ în premii garantate.

Cum te poți califica online

Ca întotdeauna, există posibilitatea să ajungi la evenimentul central fără a investi atât de mult. Asta pentru că sunt o mulțime de bilete disponibile online, pe care le poți accesa participând la sateliții și sub-sateliții în trepte.

Sateliții principali au loc în fiecare miercuri, de la ora 21:30. Ei oferă bilete de 625$ (550€) pentru Main Eventul din mai și au un buy-in de 55$. Dar nu trebuie neapărat să pui la bătaie această sumă. Acești sateliți sunt la rândul lor "alimentați" de sub-sateliți de 5$ si 5,5$. Aceștia rulează zilnic și sunt rezervați doar jucătorilor români. În consecință, există o șansă foarte mare să reușești să obții unul din tichetele pentru satelitul principal.

Satelitul principal de miercuri oferă un stack de început de 5.000 de fise. Nivelul blindurilor crește la 10 minute, iar cei mai puțini norocoși au două sanse de rebuy (până la nivelul 6).

Programul 888LIVE Local București

Structura Main Eventului

  • Buy-in: 550€;
  • Posibilitate de re-entry: da;
  • Fise de start: 30.000;
  • Particularități: Shot-clock și big blind ante;
  • 4 flligturi: 15, 16 și 17 mai. Ultima zi e rezervată zilelor 1C și 1D Turbo.

Evenimentul se anunță un succes, mulți jucători din străinătate confirmându-și deja prezența. Se anticipează că se va depăși fără mari probleme garanția de 150.000 de euro destinată Main Eventului.

Despre platforma online 888poker

888poker se axează în special pe tipurile principale de poker: Texas Hold’em , Omaha, Omaha Hi/Lo și 7 Card Stud. Vei putea găsi atât jocuri cash pe mize care de care mai variate, cât și turnee sit&go sau turnee programate cu premii consistente garantate.

Dacă nu ai răbdare sau timpul necesar pentru a participa la jocuri normale de poker online, poți încerca oricând jocurile de tipul SNAP Poker acolo unde de fiecare dată când dai fold ești mutat la o altă masă unde o mână nouă tocmai începe. Astfel poți să păstrezi doar acele mâini care îți convin, și începi un joc nou imediat fără a mai aștepta după ceilalți jucători.

 ALTE FACILITĂȚI OFERITE DE 888POKER

888poker are o aplicație foarte stabilă și foarte performantă atât pentru desktop, cât și pentru dispozitivele mobile cu IOS sau cu Android. Iar în ceea ce privește site-ul, acesta oferă tutoriale complete despre cum să îți deschizi un cont, cum să instalezi aplicația, cum poți participa la o masă, cum se joacă fiecare tip de poker în parte etc. Un începător are astfel la dispoziție toate materialele necesare pentru a învăța rapid cum să se descurce la jocul de poker în general, și la 888poker în special.