Cum să te califici online la 888poker Sochi, unul dintre cele mai mari turnee ale verii, în Europa

2019-07-16 11:39:24 770 0

888poker îți propune, în aproximativ o lună, unul dintre cele mai mari turnee live ale verii, în Europa. Festivalul va avea loc la Sochi, în Rusia, în Casino&Poker Club (8 – 15 August 2019). Prin intermediul softului online 888poker, ai ocazia să te califici la Main Event cu un efort minim. 

JOACĂ ACUM LA CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX


Anul acesta, seria 888poker LIVE ajunge pentru prima dată în orașul Sochi și deja există o serie de semnale că evenimentul va fi un mare succes. Fostă gazdă a Jocurilor Olimpice de iarnă, Sochi este o superbă stațiune de la Marea Neagră, care și-a atras supranumele de "poarta de acces către Riviera Rusă". În consecință, pare locul ideal în care să îți petreci un scurt concediu, în care să îmbini relaxarea cu un turneu de poker de calitate. 

Cu un fond de premii generos, de 1.000.000$, festivalul va avea ca turneu central Main Eventul, unde premiile vor fi de 500.000$ garantați. În plus, pe lângă câștigurile în bani, campionul Main Eventului va pleca acasă și cu un pachet de premii la ediția de anul viitor a WSOP Main Event, din Las Vegas (locul unde Mihai Manole a scris istorie anul acesta).

Cum ajungi la Main Eventul de la Sochi

Pentru a te califica de pe internet la turneul central din cadrul festivalului Sochi 2019, ai două alternative:

1. Câștigă-ți locul pas cu pas! Participă la o serie de sateliți cu buy-in-uri începând de la doar 1 cent.

2. Înscrie-te direct în Qualifier-ul de 55 $ pentru șansa la un pachet de 1.700 $ la 888poker LIVE SOCHI Festival 2019. 

Există sateliți online pentru toate buzunarele, astfel că nu îți rămâne decât să accesezi tab-ul "Live Events" din contul tău și să alegi ce ți se potrivește.

Pachetul de 1.700$ la 888poker LIVE SOCHI Festival 2019 conține:

  • Buy-in-ul de 888$ la 888poker LIVE SOCHI Main Event;
  • 3 nopți de cazare la hotelul SOCHI Marriott Krasnaya Polyana, între 12 și 15 august 2019;
  • 420$ - cheltuieli de călătorie & transport (transferați direct în contul jucătorului);
  • Kit-ul 888poker LIVE.

Structura turneului 888poker LIVE SOCHI 2019 Main Event:

  • Fise de start: 50.000
  • Zilele 1A - 1C - nivel de timp: 40 minute
  • Ziua 1D - nivel de timp: 25 minute
  • Ziua 1E - nivel de timp: 15 minute
  • Începând cu Ziua 2: 60 minute (Heads up - 30 minute)

De ce să alegi 888poker

BONUS DE 100% ÎN LIMITA A 3,000RON

Clienții noi pot primi un bonus de 100% în limita a 3,000RON. Acesta este eliberat treptat pe parcurs ce evoluezi la mese; de fiecare dată când acumulezi 100 de puncte, deblochezi o tranșă de 40RON. Ai la dispoziție un termen de 90 de zile pentru a elibera bonusul, și nu este nici o problemă dacă nu reușești să îl deblochezi integal.

De notat că mai există o serie de alte bonusuri și promoții: Cele mai atractive oferte ocazionale pot fi găsite de Crăciun și de Paște, dar nici în restul anului nu vei duce lipsă de provocări tentante.

 TIPURI DE POKER OFERITE

888Poker se axează în special pe tipurile principale de poker: Texas Hold’em , Omaha, Omaha Hi/Lo și 7 Card Stud. Vei putea găsi atât jocuri cash pe mize variate, cât și turnee sit&go sau turnee programate cu premii consistente garantate.

Ce atrage la 888Poker este faptul că pe de-o parte sunt suficient de mulți jucători încât poți găsi la orice oră din zi sau din noapte un turneu sau o masă pe gustul tău, la care să ai advesari, dar pe de altă parte nu sunt la fel de mulți jucători ca la PokerStars (competiții care îți consumă foarte mult timp).
 
SNAP POKER

Dacă nu ai răbdare sau timpul necesar pentru a participa la jocuri normale de poker online, poți încerca oricând jocurile de tipul SNAP Poker, acolo unde de fiecare dată când dai fold ești mutat la o altă masă unde o mână nouă tocmai începe. 

Astfel poți să păstrezi doar acele mâini care îți convin și începi un joc nou imediat fără a mai aștepta după ceilalți jucători.

 ALTE FACILITĂȚI OFERITE DE 888POKER

888Poker are o aplicație foarte stabilă și foarte performantă atât pentru desktop, cât și pentru dispozitivele mobile cu IOS sau cu Android. Iar în ceea ce privește site-ul, acesta oferă tutoriale complete despre cum să îți deschizi un cont, cum să instalezi aplicația, cum poți participa la o masă, cum se joacă fiecare tip de poker în parte etc. 

Un începător are astfel la dispoziție toate materialele necesare pentru a învăța rapid cum să se descurce la jocul de poker în general, și la 888poker în special.